Válassza az Oldal lehetőséget

Dreame F9 – Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért

Dreame F9 – Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért

A Dreame F9 nyilván nem a csúcsmodell, de ennyi pénzért Xiaomi robotot kapunk.

Dreame F9 – Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért

A Dreame F9 robotporszívó egy igazi intelligens, otthoni takarítóasszisztens, fejlett funkciókkal és erős tisztítási képességekkel. A készülék a Visual Simultaneous Localization and Mapping (V-SLAM) technológiát használja a térbeli adatok kamerás érzékelőkkel történő gyűjtésére, majd szoftveres algoritmusokkal történő feldolgozására a navigáció megtervezéséhez és a környezet pontos feltérképezéséhez.

Dreame F9 - Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért 1

Az OV látásérzékelőkkel felszerelt Dreame F9 másodpercenként 30 000 jellemzőpontot képes összegyűjteni és másodpercenként 50-szer kiszámítani az útvonalakat. Ez lehetővé teszi a gyors és pontos térképezést és navigációt, így a készülék hatékonyan és pontosan végzi a takarítást. A robotot egy nagy kapacitású 5200mAh lítium akkumulátor táplálja, amely 50 perces üzemidőt biztosít a nagy lakások takarításához.

Dreame F9 - Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért 2

Az F9 15 remek képességel rendelkezik, köztük olyanokkal, mint a Pioneer 2.0-Truly Precise V-Slam szkennelés, a fejlett lokalizációs technológia és az intelligens dinamikus térképezés, amely másodpercenként 50-szer számítja ki az útvonalakat. Emellett 5 új, fejlett térképezési funkciót is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a leghatékonyabb takarítási lépéseket testre szabhassák otthonuk számára.

Dreame F9 - Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért 3

A robotporszívó 200 ml-es intelligens elektromos víztartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi az egész ház nedves feltörlését egyetlen utántöltéssel, így ideális azoknak a háztulajdonosoknak, akik szeretnék tisztán és fényesen tartani a padlót. A készülék alacsony, mindössze 8 cm-es magassága hasznos az ágyak, szekrények és egyéb bútorok aljába való bejutáshoz.

Dreame F9 - Térképezős Xiaomi robotporszívó 56 ezer forintért 4

Ami a specifikációkat illeti, a Dreame F9 termékmérete 350 x 350 x 80 mm, a termék nettó tömege 3700 g, névleges teljesítménye pedig 40 W. A készülék IEEE 802.11b/g/n2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, és fehér színben kapható. A csomag tartalmazza a Dreame F9 robotporszívót, egy töltőállványt, egy tisztítószerszámot, egy tápvezetéket, egy víztartályt, egy felmosórongyot és egy oldalkefét.

A gép ára ma a DREAMEF9 kuponkóddal 56 ezer forint, a szállítás Eu raktárból történik. Rendelés az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi Dreame F9 robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.