Válassza az Oldal lehetőséget

Kicsavarsz 3 csavart és már nem emlékszel melyik hol volt?

Kicsavarsz 3 csavart és már nem emlékszel melyik hol volt?

Ha így van, akkor a Xiaomi újdonsága kell neked!

Kicsavarsz 3 csavart és már nem emlékszel melyik hol volt?

Szedtél már szét notebookot vagy telefont? Tudod hány csavar fogja őket össze? Ha nem tudod, akkor nem fogod érteni miért jó ötlet a Xiaomi mégneses csavar tartó lapja.

Xiaomi Mijia Wowstick Wowpad 2

Nem nagy varázslat ez, de nagyon jó ötlet. A csavarokat kicsavarás után olyan sorrendben és mintázatban teszed fel a lapra, ahogy a szetszerelendő kütyüben el voltak rendezve. Így aztán gyerekjáték lesz az összeszerelés, nem fogod összekeverni, hogy hova kell hosszabb és hova a rövidebb csavar. Ráadásul annak sem hagysz sok esélyt, hogy egy ütelne mozdulattal lesöpörd az asztalodról az apró csavarokat, hogy aztán a sokból mindeig legyen egy utolsó, ami nem lesz meg. A tábla négyzethálós mintát kapott, így tényleg a megfelelő pozícióba helyezheted a kicsavart csavart.

Az ötlet tehát jó, a megvalósítást a Xiaomi vállalta, szóval valószínűleg ezzel sem lesz baj. Az ára pedig, nos nem mondanám soknak, a két táblát tartalmazó csomag mindössze 1000 forintba kerül. Itt megtalálod: Xiaomi Mijia Wowstick Wowpad

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.