Válassza az Oldal lehetőséget

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days!

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days!

A Banggood Hobby Days a nyár legjobb termékeit kínálja a legjobb árakon.

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days!

Kicsit átfordítva Petőfi versét nyár, szerelem, e kettő kell nekem, s persze egy kis idő a kikapcsolódásra, a hobbimra. Na, ez utóbbi hibádzik általában, szerelem még csak-csak akad, nyár eddig minden évben volt, de a szabadidő…

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 1

De mikor töltsünk időt a hobbinnkal – hacsak nem a sízés a hobbink-, ha nem nyáron. Ilyenkor a legtöbben (bocsi klímaszerelők) kicsit tudunk lazítani a gyeplőn, kicsit hátrébb tudjuk sorolni a munkát, kicsit több időt tudunk magunkra is fordítani. Már csak azért is, mert nincs délután ötkor tök sötét.

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 2

Az eddigiek alapján nyilvánvaló, hogy a Banggood nem is időzíthette volna nagy nyári leárazásának kezdetét, mint mostanra, vagyis június elejére. Szuper árakkal várnak minket, ilyenkor kicsit vastagabban fog a ceruza, amivel a kuponos kedvezmény százalékát írják, és akár az is előfordul, hogy több kedvezményt is össze tudunk vonni.

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 3

Szerencsére rengeteg cucc érkezik már cseh raktárból, így abszolút nem késtél még le egy jó SUP megvásárlásáról (a cikk végén lesz egy jó tippem erre!), egy remek bicikliről, vagy egyéb nyáron használható kütyüről.

Ebben a cikkben előbb leírom az elérhető akciós lehetőségeket, utána adok 10+1 kiemelt ajánlatot, amik egyben az utóbbi néhány nap legkedveltebb termékei is voltak a Banggood felületén. Vagyis ezekből vásárolták a népek a legtöbbet, valószínűleg nem véletlenül.

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 4

Lássuk az akciókat!

Elsőként a Saving Tips című oldalt ajánlom figyelmetekbe, innen fogjátok elérni az akciós termékeket tartalmazó aloldalakat és itt láthatjátok a menetrendet is.

Az akciók ma (vagyis június 7-én) indulnak és június 18-án érnek véget. Kedvezményekre több módon is jogosultok vagytok:

 1. Új vásárlók, új regisztráció esetén jár egy 4 dolláros kupon, ez lényegében bárhol felhasználható.
 2. Ha Paypal-t használsz fizetésre, akkor 120 dolláros vásárlás felett 6 dollár, 250 dollár felett 10 dollár, 600 dollár felett 20 dollár kedvezményt kapsz. Ez összevonható más kedvezményekkel is, tehát, ha kuponnal már lecsökkentetted az árat a Paypal kedvezmény ezen még tovább tud csökkenteni.
 3. Minden vásárlónak jár az úgynevezett Allowance kupon. Ezt a Banggood Hobby Day oldalon igényelhetitek, az igényelt kupont a Saját kuponok lapon találjátok meg. Az igényelt kupont 48 órán belül fel kell használni!
 4. Figyelitek a jelenleg még béta állapotban lévő kuponkereső oldalamat (ki tudjátok választani a Banggoodot az áruházak közül), mert itt minden kupont megtaláltok.
 5. Csatlakoztok Facebook csoportunkhoz (közel 20 ezer tag) és kértek tőlem kupont a vágyott termékhez.

Lássuk azt a 10+2 kiemelt ajánlatot!

 


 

Elsőként 3 kerékpárt fogok a figyelmetekbe ajánlani, de ezekről kicsit bővebben is értekeznem kell, hogy értsétek a jelentőségét a dolognak. Legalábbis az első kettő tekintetében, de a harmadik, meg pont az első kettő miatt került a cikkbe, de teljesen más ok miatta.

Na, nem bonyolítom a dolgot. Szóval úgy néz ki a dolog, hogy ahogy azt már többször is írtam, tavaly érkezett hozzám egy szuper pedálszenzoros kerékpár. Hidraulikus fékekkel, hidraulikus lengéscsillapítással, borzasztó finoman működő pedálszenzoros meghajtással. A pedálszenzoros bringák csúcsa volt, és akkor, emiatt, elgondolkoztam rajta, hogy hova lehet innen fejlődni még. És rájöttem, hogy sehova. Ennél jobb, egy pedálszenzoros bringa már nem lehet.

És itt akadt be a gondolat, ha a pedálszenzoros gépeket nincs hova fejleszteni, akkor jönni kell a nyomatékszenzornak!

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 5

A drága nyugati és az olcsó keleti elektromos kerékpárokat két nagyon fontos dolog különböztette meg egymástól. A drága gépek középmotoros, nyomatékszenzoros megoldások voltak, az olcsók meg agymotoros, pedálszenzorosak. Szóval, amikor a kínaiak elkezdik majd gyártani a középmotoros, nyomatékszenzoros gépeket, onnantól kezdve a drága nyugati masináknak reszeltek. Persze lesznek olyanok, akik a név vagy csak a pénztárcájuk vastagságát bizonyítandó megveszik kétmilláért vagy háromért a Harley Davidson elektromos kerékpárt, de nem lesznek sokan.

Nos, idén úgy tűnik, hogy a kínai olcsó bringáknál elindult a változás. Jelent meg már több nyomatékszenzoros, de olcsó bringa, és jött már középmotoros is, igaz, az még pedálszenzorral. De, ami itt a lényeg, hogy van a piacon két olyan nyomatékszenzoros (még agymotoros kerékpár) amik baromi jók lettek, főleg, de nem csak az alacsony áruk miatt.

Az egyik kerékpárt magam is leteszteltem, készítettem egy videót is róla, sőt, azóta is használom. Olcsó és nagyon kellemes. Nem mondom, hogy hibátlan, de erről Ti is meggyőződhettek, ha elolvassátok a cikkemet és megnézitek a videómat róla.

Ez a kerékpár az Eskute Netuno Plus. A mostani Banggood Hobby Day akcióban a BGc0f2b7 kuponkóddal 266 849 forintért tudjátok megvásárolni. Figyeljetek nagyon oda, hogy ne a harmadik, sebesség szenzoros gépet válasszátok ki. Legalábbis egyelőre, arról is írok kicsit lejjebb!

Nézzétek meg a cikket és a videót a bringáról itt: ESKUTE Netuno PLUS ebike teszt – Ez 2024 legjobb vétele

Ha megtetszett itt tudjátok megvásárolni:

Eskute Netuno Plus elektromos kerékpár

 


 

A második kerékpár, ami még nem járt nálam, de remélem fog, a ONESPORT OT05 nevet viseli. Idén egy ONESPORT bringát már kipróbálhattam, de ez az OT5 valami egészen más. Az egyik neves hazai portál már tesztelte, a cikk még nem jött ki, de információim szerint úgy találták, hogy ez az OT5 talán a legjobb kínai bringa, ami eddig náluk járt. És mivel egy huszonéves portálról van szó, akik kényesen ügyelnek a korrekt tájékoztatásra úgy vélem, ha ők ezt mondják, akkor így is van!

Az OT5 drágább, mint a az Eskute Netuno Plus, de többet is ad. Ha lehet még minőségibb váz, gyári csomagtartó, az elektromos rendszerbe kötött hátsó lámpa, korrekt sárvédők és persze a vázba rejtett akksi várja a vevőket.

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 6

Persze a legfontosabb, hogy ez a kerékpár is nyomatékszenzoros már. Fontos még, hogy hidraulikus fékei vannak, ahogy az is, hogy hidraulikus a lengéscsillapítás is. Tényleg nagyon remélem, hogy kipróbálhatom majd, nagyon kíváncsi lettem rá, mert, ha minden igaz, amit róla hallottam, akkor ez a bringa lehet az idei csúcs, és lehet egyben a hátsó agymotoros, de nyomatékszenzoros megoldások csúcsa is.

Ha így lesz, akkor pedig ismét azon a ponton leszünk, hogy innen már nem lesz hova fejlődni. Ha pedig nem lesz hova fejlődni mi következik jövőre vagy legkésőbb másfél év múlva? Igen, szerintem kitaláltátok, jönnek a középmotoros, nyomatékszenzoros, de megfizethető elektromos kerékpárok.

Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, akkor most a BG112ed0 kuponkóddal tudlak Titeket segíteni. Ezzel a kerékpár ára 371 000 forint az alábbi hivatkozásra kattintva. Természetesen cseh raktárból!

ONESPORT OT05 elektromos kerékpár

 


 

Végezetül itt a harmadik bringa, ami ismét az Eskute Netuno. Na ne lepődjetek meg túlzottan, ez a kerékpár a Plus verzió elődmodellje. Nagyon hasonlók a képességek, hogy mást ne mondjak ebben is nagyon jó minőségű Bafang motor dolgozik, de egy dologban eltér a Plus-tól. Nem nyomaték- hanem pedálszenzoros.

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 7

Azt mondta az áruház képviselője, hogy figyelj, nem lehetne, hogy a raktáron lévő kevés darabot valahogy segíts eladni? Én meg azt válaszoltam rá, hogy figyelj, ha csinálunk rá egy jó kiárusítási akciót, akkor szerintem megoldható a dolog. Ennek a beszélgetésnek lett a következménye, hogy kaptam ma reggel egy egyedi kuponkódot, amit csak ebben a cikkben találhattok meg, és kaptam ehhez a kuponkódhoz egy alacsony árat is.

Szóval, nem ragozva tovább a dolgot. Ha szeretnél egy megbízható Bafang motoros elektromos bringát olcsón, akkor használd a HOCESKETU1 kuponkódot az alábbi hivatkozásra kattintva, és ezzel cseh raktárból 259 400 forintért a tiéd lehet egy remek bicikli. Vásárlás itt:

Eskute Netuno elektromos kerékpár

 


A kerékpárok végére még egy nagyon-nagyon-nagyon fontos információ. Ezek a bringák mind EU conformak, ami azt jelenti, hogy megfelelnek azoknak a követelményeknek, amiknek egy elektromos bringának az Európai Unió területén meg kell felelni. Ezekhez nem kell jogosítvány, nem kell kötelező biztosítás, nem kell semmi, használhatjátok rendesen kerékpárként, használhatjátok kerékpárúton.


 

A Banggood Hobby days további termékei ennyi magyarázatot már nem igényelnek, így azokat a megszokott módon tárom elétek!

 

BlitzWolf® BW-HP6 Pro Wireless Headset

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 8

A BlitzWolf® BW-HP6 Pro Wireless Headset egy kiváló minőségű, 30 dB aktív zajszűrős fejhallgató, amely biztosítja a zavartalan zenehallgatást bárhol. Az aktív zajcsökkentés modern technológiája ellentétes fázisú hanghullámokat generál, amelyek hatékonyan kiküszöbölik a zajokat, így teljes mértékben elmerülhetsz a zenében. A 40 mm-es dinamikus meghajtók éles, tiszta hangzást biztosítanak, erőteljes basszussal. Az AAC HD audio dekódolás révén a hangminőség kiváló, minden részlet gyönyörűen visszaadva. A bluetooth V5.3 technológia gyors és stabil kapcsolatot biztosít, így a játék módra váltva csökkentett késleltetést és exkluzív játékhangeffekteket élvezhetsz. Az akkumulátor élettartama akár 50 órás zenehallgatást is lehetővé tesz, így hosszú időn keresztül élvezheted kedvenc zenéidet töltés nélkül.

 • Dual aktív zajcsökkentés
 • 40 mm-es dinamikus meghajtók
 • AAC HD audio dekódolás
 • bluetooth V5.3
 • 50 óra akkumulátor élettartam

Ez a fejhallgató elérhető az Banggood áruházban 9278 forintos akciós áron, kuponkód: BGefea1d

Vásárlás itt:

 

BlitzWolf® BW-HP6 Pro Wireless Headset

 


 

BlitzWolf® BW-V7 Android FHD Projektor

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 9

A BlitzWolf® BW-V7 Android FHD Projektor egy 850 ANSI lumen fényerejű, 1080p natív felbontású projektor, amely ideális választás otthoni mozizáshoz vagy kültéri filmvetítésekhez. Az Android 9.0 operációs rendszer és a Bluetooth 5.0 támogatás révén egyszerűen csatlakoztathatod eszközeidet és streamelheted kedvenc tartalmaidat. Az automatikus fókusz és trapezoid korrekció biztosítja, hogy a kép mindig éles és torzításmentes legyen. Az LCD kijelző technológia és a 1000:1 kontrasztarány éles és élénk képeket biztosít, míg a 40-200 hüvelykes vetítési méret és az 1,5-4,8 méteres vetítési távolság rugalmas elhelyezést tesz lehetővé.

 • 850 ANSI lumen fényerő
 • 1080p natív felbontás
 • Android 9.0 operációs rendszer
 • Automatikus fókusz és trapezoid korrekció
 • 40-200 hüvelykes vetítési méret

Ez a projektor elérhető a Banggood áruházban 74 249 Ft akciós áron, kuponkód: BGf20af3

Vásárlás itt:

 

BlitzWolf® BW-V7 Android FHD Projektor

 


 

BlitzWolf® BW-WA3 Pro 120W Bluetooth Speaker

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 10

A BlitzWolf® BW-WA3 Pro egy 120 W teljesítményű bluetooth hangszóró, amely kiváló hangminőséget biztosít kültéri és beltéri használatra egyaránt. A négy meghajtó és két mélynyomó membrán révén kristálytiszta magas hangokat és mély basszust élvezhetsz torzításmentesen. Az 16000 mAh akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és USB-n keresztül más eszközöket is tölthetsz vele. A TWS párosítás lehetőségével két hangszórót összekapcsolva 240 W-os környezeti hangzást érhetsz el. Az RGB fényshow és a három EQ mód (Heavy Bass, Vocal, 3D Mode) pedig a zenei élményt tovább fokozza.

 • 120 W teljesítmény
 • Négy meghajtó és két mélynyomó membrán
 • 16000 mAh akkumulátor
 • TWS párosítás
 • RGB fényshow

Ez a hangszóró elérhető a Banggood áruházban 34 521 forintos akciós áron, kuponkód: BGb72c3c

Vásárlás itt:

 

BlitzWolf® BW-WA3 Pro Bluetooth Speaker

 


 

Black Knight B2000V Mosquito Lamp

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 11

A Black Knight B2000V Mosquito Lamp egy hatékony szúnyogriasztó, amely fotoindukált sokk módszerrel működik, így biztosítva a kellemes környezetet otthon, irodában, szállodában vagy szupermarketben. Az ABS tűzálló anyagból készült lámpa magas biztonságot nyújt használat közben. A kékes ibolya fény kellemes hangulatot teremt, miközben hatékonyan működik. USB csatlakozása révén bárhol és bármikor könnyen használható.

 • Hatékony szúnyogriasztás
 • Sokoldalú felhasználás
 • Magas biztonságú ABS anyag
 • Kékes ibolya fény
 • USB csatlakozás

Ez a szúnyogriasztó elérhető a Banggood áruházban 5194 forintos akciós áron, kuponkód: BGHOBBY141

Vásárlás itt:

 

Black Knight B2000V Mosquito Lamp

 


 

BlitzWolf® BW-FYE16 LED Screen TWS Earbuds

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 12

A BlitzWolf® BW-FYE16 LED Screen TWS Earbuds egy színes érintőkijelzős bluetooth fülhallgató, amely aktív zajszűréssel és 32 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik. A 11 mm-es hangszóró kiváló hangminőséget biztosít, 360°-os térhatású hangzással. Az IPX5 vízállóság révén ideális választás edzésekhez vagy esős időben. A bluetooth V5.3 technológia gyors és stabil kapcsolatot biztosít, így zavartalanul élvezheted zenéidet vagy hívásaidat.

 • Színes érintőkijelző
 • 360°-os térhatású hangzás
 • Aktív zajszűrés
 • 32 órás akkumulátor-élettartam
 • IPX5 vízállóság

Ez a fülhallgató elérhető a Banggood áruházban 9140 forintos akciós áron, kuponkód: BGFYE16

Vásárlás itt:

 

BlitzWolf® BW-FYE16 LED Screen TWS Earbuds

 


 

FunWater Felfújható Stand Up Paddle Board

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 13

 

A FunWater Felfújható Stand Up Paddle Board egy 320 cm hosszú, 84 cm széles és 15 cm vastag paddle board, amely stabil és tartós kialakítású. Az egész test vastagított PVC-ből készült, amely 150 kg-os teherbírást biztosít. Az első osztályú huzalmintás légpárna anyag 120 N szakítószilárdságot és akár 18 PSI légnyomást biztosít. A biztonságos, csúszásmentes kialakítás és a kényelmes fogantyú biztosítja a biztonságos és kényelmes használatot.

 • 320 cm hosszúság
 • 84 cm szélesség
 • 15 cm vastagság
 • 150 kg teherbírás
 • PVC anyag

Ez a paddle board elérhető a Banggood áruházban 61 741 forintos akciós áron, kuponkód: BGHOBBY113

Vásárlás itt:

 

FunWater Inflatable Stand Up Paddle Board

 


 

RedrRover Autós szélvédő árnyékoló

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 14

A RedrRover Autós szélvédő árnyékoló egy praktikus megoldás a nyári hőség és napsugárzás elleni védelemre, amely hatékonyan blokkolja az ultraibolya sugarakat és fenntartja az autó belső hőmérsékletét. A titán ezüst ragasztó és ütésálló szövet anyagból készült napernyő hosszú élettartamot biztosít. A tíz erős csontváz és stabil tartó garantálja a napernyő tartósságát. Összecsukható kialakítása révén könnyen nyitható és zárható, így helyet és időt takarít meg.

 • Hő- és napvédelem
 • UV-védelem
 • Erős csontváz
 • Összecsukható kialakítás
 • Minden évszakra alkalmas

Ez a napernyő elérhető a Banggood áruházban 3338 forintos akciós áron, kuponkód: BGSunshade01

Vásárlás itt:

 

RedrRover Autós szélvédő árnyékoló

 


 

20PSI Nagynyomású SUP/csónak/matrac pumpa

Élj a hobbidnak! Indul a Banggood Hobby days! 15

A 20PSI Nagynyomású SUP/csónak/matrac pumpa egy intelligens elektromos pumpa, amely többféle fúvókával rendelkezik, így sátrak, paddle boardok, kajakok, úszógumik és felfújható matracok felfújására is használható. Az előre beállított üzemmódok egy gombnyomással válthatók, és a pumpa automatikusan leáll, amikor eléri a kívánt nyomást. A 8000 mAh akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és power bankként is használható. Az éjszakai világításhoz három világítási mód áll rendelkezésre.

 • Többfunkciós használat
 • Előre beállított üzemmódok
 • Vezeték nélküli töltés
 • Power bank funkció
 • LED világítás

Ez a légszivattyú elérhető a Banggood áruházban 18 188 forintos akciós áron, kuponkód: BGHOBBY175

Vásárlás itt:

 

20PSI Nagynyomású SUP/csónak/matrac pumpa

 


 

ZÁRSZÓ – Banggood Hobby days

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Hasonló cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.