Válassza az Oldal lehetőséget

Párban szép az élet, Cubot telefonok akciója – mindenre 10 százalék kedvezmény

Párban szép az élet, Cubot telefonok akciója – mindenre 10 százalék kedvezmény

Megbízható, remek ár-érték arányú telefonok a hagyományostól a törhetetlenig.

Párban szép az élet, Cubot telefonok akciója – mindenre 10 százalék kedvezmény

A Cubotnak több telefonja is megfordult már nálunk, sőt, hamarosan egy újabb cikkel is jelentkezünk, amiben az egyik legújabb készüléküket teszteljük. Mi szeretjük a márkát, szeretjük a telefonjaikat, mert bár olcsók, mégis szépek és megbízhatóak. Tavaly még panaszkodtunk a kamerák minőségére, ami akkor sem volt rossz, de lehetett volna jobb is. Idén viszont változott a helyzet és végre megjelentek a Sony szenzorai a Cubot telefonjaiban, szóval már erre sem lehet panasz.

CUBOT MAX 2 4G Phablet 6.8 inch Android 9 Pie MT6762 Octa Core 2.0GHz 4GB RAM 64GB ROM 8.0MP Front Camera Fingerprint Sensor 5000mAh Built-in    - Twilight EU Plug

A kínálatban megtalálhatók az olcsó belépőszintű modellektől a középkategórián át a strapatelefonokig minden. Ahhogy írtam az ár jó, jó volt eddig is, de a mostani akcióban még egy lapáttal rátesznek a kedvezményekre. Ha a hír végén lévő hivatkozásra kattintotok, akkor megtaláljátok a cég jelenlegi kínálatát. A telefonok képe alatt a jobb alső sarokban lévő kosár jelre kattintva lehet a telefonokat kosárba tenni, az oldal alján pedig látjuk mennyit kell fizetnünk. A kedvezmény két telefon vásárlásától lép életbe, ilyenkor mind a két készülékre 10 százalékos árkedvezményt kapunk. Ezt is látni fogjátok az oldal alján.

CUBOT X19 4G Phablet 5.93 inch Android 8.1 MT6763T ( Helio P23 ) Octa-core 2.5GHz 64-bit 4GB RAM 64GB ROM 16.0MP + 2.0MP Rear Camera Fingerprint Sensor 4000mAh Built-in- Twilight EU Plug
A lényeg tehát, ha a családban több telefont is cserélni szeretnétek, akkor érdemes az ajánlaton elgondolkozni. Az biztos, hogy mindenki megtalálhatja a maga telefonját, már persze akkor, ha nem a 100 000+ forintos telefonokat keresitek.

A telefonokat itt találjátok:

Párban szép az élet – Cubot telefonok akciója

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.