Válassza az Oldal lehetőséget

Hazánkba érkezett az LG hajlított okostelefonja

Hazánkba érkezett az LG hajlított okostelefonja

Az LG Electronics (LG) hazánkban is elérhetővé teszi a hajlított LG G Flex mobiltelefonját, amely az okostelefonok piacán egy újabb mérföldkőnek számít. A készülék különlegessége, hogy formájában az arc vonalát követi. Az LG prémiumkategóriás G sorozatának legújabb tagja, a G Flex egészen újszerű kijelzője és akkumulátora az LG vállalatcsoport egyedülálló újításait testesíti meg. Az LG G Flex új kezelőfelületi szolgáltatásokat is kínál, amelyek a hajlított forma előnyeit használják ki.

Hazánkba érkezett az LG hajlított okostelefonja

 

A felvonultatott új technológiák között az LG G Flex egyik különlegessége a hátlapon található „öngyógyító” bevonat. A rugalmas bevonatnak köszönhetően a G Flex hosszabb ideig megőrzi újszerű állapotát, hiszen az „öngyógyító” bevonat képes kijavítani  azokat a karcolásokat és vágásokat, amelyek egy tok nélkül használt okostelefon esetében mindennaposak.

Az LG G Flex felhasználói zenehallgatáskor több formátum közül választhatnak — MP3-, CD-, illetve 24 bites, 192 kHz-es hifi minőségben is élvezhetik a zenét. Az LG G2-ben megjelent kezelőfelületi funkciók — például a KnockON, a Guest Mode és a Plug & Pop — pozitív fogadtatásra találtak, így az LG G Flexben is helyet kaptak. Az LG G Flex felülete emellett további újdonságokat is kínál:

  • A QTheater segítségével a felhasználók a lezárt képernyőről is gyorsan hozzáférhetnek fényképeikhez, videóikhoz, valamint a YouTube-hoz. A képernyő megérintésekor, és az ívelt formát követő, két ujjas elhúzáskor az alkalmazások színpadi függöny elhúzását imitálva tűnnek elő.
  • A Dual Window két különálló ablakra osztja a 6 hüvelykes képernyőt, így a párhuzamos feladatvégzés még hatékonyabbá válik.
  • A Swing Lockscreen alkalmazás a készülék helyzetétől függően megváltoztatja a lezárt képernyőn látható képet.
  • A Face Detection Indicator hatására a hátlapgomb LED-je zöldre változik, jelezve ezzel az arcfelismerés és -fókusz funkció bekapcsolódását.
  • A Camera Timer funkció bekapcsolásakor a hátlapgomb LED-je villogással jelzi, hogy a visszaszámlálás megkezdődött.
  • Az Urgent Call Alert funkció bekapcsolásakor a hátlapgomb LED-je piros villogással jelzi, hogy egy adott személytől már több nem fogadott hívás is érkezett.

 

A 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) debütált LG G Flex már több mint 20 európai országban elérhető, beleértve Magyarországot is. A készülék a T-Mobile és a Telenor üzleteiben kapható, illetve mobilszolgáltatói bolthálózatán kívül is elérhető.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.