Válassza az Oldal lehetőséget

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag

Thunora raktár ürítő akciót találtam, csapj le rá!

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag

Na jó, nem én voltam ennyire ügyes, az áruház marketingese szólt, hogy tele a raktár az akkumulátorokkal, és ki akarják szórni őket. Szóval az árat levitték a béka s.gge alá, csak fogyjon el mielőbb a cucc, mert foglalja a helyet. Szóval megkért, hogy segítsek már, én pedig örömmel igent mondtam. Nekünk nem kell ennél jobb alkalom, hogy vegyünk kempingezéshez, horgászáshoz vagy túrázáshoz egy akkucsomagot, amiben cipelhetjük magunkkal az otthoni konnektorból vételezett delejt.

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag 1

A Thunora Multifunkcionális hordozható tápegység, amely elegendő energiát biztosít elektronikus eszközeidnek feltöltéséhez, szerszámgépek áramellátásához, vagy akár a világításhoz. Magaddal viheted lakóautós kirándulásokra, kempingekbe, horgászatra, vadászatra, vagy bárhova, ahol amúgy nincs konnektoros áramforrás.

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag 2

A figyelemre méltó 240 Wh energiával büszkélkedő Thunora kizárólag prémium minőségű alkatrészeket és a legfejlettebb energiagazdálkodási technológiát használja, úgy tervezték, hogy egyszerre akár 7 eszközt is tölteni tudjon. A Thunora hordozható erőmű 240 Wh-ás lítiumvas-foszfát akkumulátorral van felszerelve, 1 AC porttal (230V/50Hz, 200W, csúcs 400w), 1 Type-C PD 25 W porttal (5V-20V/ 25W max, QC3.0), 1 Type-C PD 60 W porttal (5V-20V/ 60W max, QC3.0), 2 USB kimenettel (QC3.0/18W) és 2 DC porttal (12V/10A). A portok ilyen széles választéka lehetővé teszi, hogy minden eszközödet egyszerre töltsd.

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag 3

A Thunora hordozható áramforrás három feltöltési módszerrel rendelkezik. Körülbelül 3-3,5 óra alatt töltheted fel egy 230 V-os AC fali aljzat segítségével, körülbelül 4-5 óra alatt közvetlen napfényben egy napelemmel (DC 100W MPPT), vagy 4,5-5,5 óra alatt egy 12V/24V-os autós szivarcsonk használatával.  Az akkucsomag támogatja mobiltelefonok, laptopok, számítógépek, GPS, walkie-talkie-k, GoPro, fényképezőgépek, drónok, ünnepi világítás, autós készülékek és sok más töltését. A hordozható tápegység tiszta szinuszhullámú invertert használ, amely gyorsabban működik, csendesebb és stabilabb, így védi a töltendő eszköz biztonságát.

Brutál olcsó most a Thunora akkumulátor csomag 4

A Thunora generátor súlya mindössze 2,4 kg, és masszív fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítását. A készülék egy fehér LED-es zseblámpát is tartalmaz, amely 3 világítási módot (egyenletes fényes fény, egyenletes gyenge fény, villogó fény SOS mód) adhat ki. A készülék akkumulátor-kezelő rendszerrel (BMS) rendelkezik. A túláramvédelem, a rövidzárlatvédelem, a túlkisülésvédelem, a túltöltésvédelem, a túlfeszültségvédelem és a hővédelem többféle megoldásával a BMS biztosítja a készülék biztonságát és megbízhatóságát.

A végére az ár. A Thunora generátor tényleg nagyon alacsony áron, mindössze 178 euróért (~70 000 Ft) kelletti magát a TMPOWER kuponkóddal történő vásárlás esetén. A szállítás EU raktárból történik, így se plusz vám, se plusz áfa, és gyorsan megérkezik hozzád.

Vásárlás itt:

Thunora multifunkcionális áramforrás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.