Válassza az Oldal lehetőséget

Edifier W820NB Plus dual Hi-Res Audio tanúsítvánnyal

Edifier W820NB Plus dual Hi-Res Audio tanúsítvánnyal

Az Edifier W820NB nem olcsó, de nem véletlenül.

Edifier W820NB Plus dual Hi-Res Audio tanúsítvánnyal

Az Edifier W820NB Plus egy prémium minőségű over-ear zajszűrős fejhallgató, amely tökéletes hangélményt és kényelmes viseletet biztosít. A Hi-Res Audio és Hi-Res Wireless Audio tanúsítvánnyal rendelkező modell kiváló hangzást nyújt akár vezetékes, akár vezeték nélküli használat során.

Edifier W820NB Plus dual Hi-Res Audio tanúsítvánnyal 1

A fejhallgató LDAC kodek technológiájának köszönhetően akár 990 kbps átviteli sávszélességgel rendelkezik, megőrizve a nagy zenék részletgazdagságát. A 40 mm-es, titánbevonatú kompozit hangszóró membránok lenyűgöző hangzást biztosítanak dinamikus méllyel, tiszta közép és magas hangokkal.

Edifier W820NB Plus dual Hi-Res Audio tanúsítvánnyal 2

A dupla ANC technológia és a tökéletesen zárt, zajszűrt kialakításnak hála a fejhallgató maximálisra fokozza a környezeti zajok hatékony kiszűrését akár -43 dB mélységig. Ideális repülőtereken, tömegközlekedési eszközökön történő utazáshoz. A mesterséges neurális háló alapú zajszűrő rendszernek köszönhetően a fejhallgató precízen azonosítja a hangokat, kiszűri a zajokat, tiszta és zavartalan hanghívásokat biztosítva.

Edifier W820NB Plus dual Hi-Res Audio tanúsítvánnyal 3

A fejhallgató környezethangok beeresztése funkciója lehetővé teszi, hogy biztonságosan hallhassuk a környezetünket, ne maradjunk le a fontos hanginformációkról. Az energiahatékony Bluetooth chipnek és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően akár 49 órás zenelejátszási időt is elérhetünk aktív zajkivédés nélkül.

A fejhallgatót rendelés esetén kínai raktárból küldik, ára a BG6aebf5 kuponkóddal 23 870 forint itt:

 

Edifier W820NB Plus ANC fejhallgató

 

Az Edifier W820NB Plus fejhallgató főbb jellemzői:

  • Hi-Res Audio és vezeték nélküli tanúsítás prémium hangzásért
  • LDAC audiokodek részletgazdag, nagy sávszélességű átvitelért
  • -43 dB aktív zajkivédés a zajos környezetek ellen
  • Neurális hálós tiszta hanghívás technológia
  • Környezethang beeresztési mód
  • Akár 49 órás akkuidő egy töltéssel
  • Gyors 1,5 órás töltési idő Type-C csatlakozón

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.