Válassza az Oldal lehetőséget

VIOLEWORKS kerti, kézi porszívó/fúvógép

VIOLEWORKS kerti, kézi porszívó/fúvógép

A VIOLEWORKS segít, hogy az udvarod is tiszta legyen.

VIOLEWORKS kerti, kézi porszívó/fúvógép

A VIOLEWORKS 2 az 1-ben kézi porszívó/fúvógép egy rendkívül sokoldalú, vezeték nélküli tisztítógép otthoni és hobbi felhasználásra. Ez a kompakt, könnyen kezelhető készülék az alábbi kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik:

A nagyteljesítményű, 20 000 fordulat/perces réztekercselésű motornak köszönhetően a készülék hatalmas szívóerővel és nagy légáramú fúvással dolgozik, hogy hatékonyan távolítsd el a port, szennyeződéseket. A gépre szerelhető fúvó- és szívócsövek gyors cseréjével pillanatok alatt válthatsz a szívás és fúvás üzemmód között az aktuális feladatnak megfelelően.

VIOLEWORKS kerti, kézi porszívó/fúvógép 1

Az akkumulátor kapacitásának és a gazdaságos energiafogyasztásnak hála, a készülék akár 45 perces folyamatos használatot is lehetővé tesz. A mindössze 2,2 Kg-os gép kialakítása kifejezetten kényelmes, csúszásmentes markolattal és vállpánttal is el van látva a huzamosabb munkák megkönnyítésére. A porszívó/fúvógép csomagja tartalmaz sörtés kefét, hajlékony szívócsövet, hosszabbító csövet és porzsákot a hatékony tisztításhoz. A mellékelt töltővel mindössze 75 perc alatt töltheted fel teljesen a 22,9 V-os akkumulátort.

VIOLEWORKS kerti, kézi porszívó/fúvógép 2

A gépet cseh raktárból szállítják, ára a BGc9d62e kuponkóddal 10 500 forint itt:

 

VIOLEWORKS kerti, kézi porszívó/fúvógép

 

A VIOLEWORKS 1500W kézi porszívó/fúvógép főbb jellemzői:

  • 1500W-os, 20000 ford/perc teljesítményű réz motortechnológia
  • Kettős fúvó-szívó funkció
  • Akár 45 perc folyamatos üzemidő egy töltéssel
  • Ergonomikus, kényelmes könnyűsúlyú kialakítás
  • Tartozékok a hatékony tisztításhoz
  • Gyors, 75 perces akkumulátortöltés

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.