Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming Routert nem csak játékosoknak

Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming Routert nem csak játékosoknak

A Xiaomi Redmi AX5400 dizájnos lett, de a lényegesebb értékek belül találhatók.

Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming Routert nem csak játékosoknak

A Xiaomi Redmi AX5400 egy csúcskategóriás WiFi6 router, mely a legerősebb otthoni és játékélmény iránti igényeknek is kiválóan megfelel. Ez a hihetetlen sebességű és stabil kapcsolatot biztosító router az alábbi kiemelkedő tulajdonságokkal büszkélkedhet:

Az újgenerációs WiFi6 szabványnak és a 160 MHz-es csatornaszélességnek köszönhetően akár 5400 Mb/s kapcsolatsebességet is elérhet a router 5 GHz-es sávján. Ez rendkívül gyors adatátvitelt tesz lehetővé akár 4K videóstreaming vagy nagy fájlok letöltése esetén is. A 2,5 Gbps-es gamer hálózati portnak, az egyedi NPU játékgyorsító magjának és a tetszetős RGB világításának köszönhetően a router tökéletes a zökkenőmentes online játékélményhez.

 

A professzionális router chipen felül a 512 MB operatív memóriának hála, a készülék akár 248 eszközt is képes stabilan kiszolgálni egyidejűleg. Az önálló, 6 szektorantennás jelerősítő rendszerrel a router akár nagyobb otthonokban, többszintes házakban is zavartalan WiFi lefedettséget biztosít. A router többpontú Mesh hálózatot is képes létrehozni több Xiaomi/Redmi routerrel, biztosítva a zökkenőmentes barangoló funkciót az egész otthonban.

Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming Routert nem csak játékosoknak 1

A routert kínai raktárból rendelheted meg. Ára a BGREDMI5400 kuponkóddal 36 170 forint itt:

 

Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming Routert

 

A Xiaomi Redmi AX5400 WiFi6 Gaming router főbb jellemzői:

  • WiFi6 szabvány, akár 5400Mb/s sebesség
  • 2,5Gbps gamer hálózati port, játékgyorsítás, RGB világítás
  • 512MB RAM, akár 248 eszköz egyidejű kezelése
  • 6 szektoros jelerősítő antenna rendszer
  • Többpontú Mesh hálózat létrehozása
  • Dedikált NPU mag fokozott adatfeldolgozáshoz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.