Válassza az Oldal lehetőséget

AIRROBO P20 – robotporszívó kispénzből

AIRROBO P20 – robotporszívó kispénzből

Az AIRROBO P20 a megoldás, ha szeretnél valamit, ami helyetted takarít, de a lézeresek túl drágák.

AIRROBO P20 – robotporszívó kispénzből

Az AIRROBO P20 egy meglehetősen hatékony robotporszívó, amely modern megoldást kínál a mindennapi otthoni takarításhoz. A robotporszívó 2800 Pa szívóerővel rendelkezik. A 3 hüvelyk (kb. 7,6 cm) magasságú, ultra-vékony kialakításnak köszönhetően a robot könnyedén bejut a bútorok alá, mint például a kanapék és ágyak alá, így biztosítva a teljes körű tisztaságot. A P20 robotporszívó “Craper” (kaparó?) technológiával van ellátva, amely lehetővé teszi a szívófejnek, hogy jobban illeszkedjen a különböző padlófelületekhez. Az infravörös szenzorok segítségével a robot elkerüli az akadályokat, nem esik le a lépcsőn és képes automatikusan visszatérni a töltőállomásra, hogy feltöltődjön.

AIRROBO P20 Robot Vacuum Cleaner, 2800Pa Suction, 600ml Dustbin, Scraper Technology, 4 Cleaning Modes, Remote/App Control, Up to 120min Runtime - EU Plug

Az AIRROBO alkalmazás segítségével a felhasználók gyorsan csatlakoztathatják a robotot a Wi-Fi hálózathoz, és távolról irányíthatják a porszívót. Az alkalmazás lehetővé teszi a szívóerő négy szintjének és a négy tisztítási mód beállítását, így a felhasználók a különböző szobákhoz, padlófajtákhoz és szennyeződéstípusokhoz igazíthatják a tisztítást. A robot akár 120 percig is képes működni egyetlen töltéssel, ami akár 150 négyzetméteres terület takarítását is lehetővé teszi. Amikor az akkumulátor merül, a robot automatikusan visszatér a töltőállomásra. Az AIRROBO P20 kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket, állatszőrt és ételmaradékokat a kemény padlókról és szőnyegekről, 99,2%-os tisztítási hatékonyságot biztosítva (gyári adat szerint).

AIRROBO P20 Robot Vacuum Cleaner, 2800Pa Suction, 600ml Dustbin, Scraper Technology, 4 Cleaning Modes, Remote/App Control, Up to 120min Runtime - EU Plug

A robot 2600 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral, 35 W teljesítménnyel és háromrétegű mosható HEPA szűrővel rendelkezik. A robot súlya 2,84 kg, a csomag súlya 3,83 kg, a robot méretei pedig 32 x 32 x 7,8 cm. A csomag tartalmaz egy AIRROBO P20 robotporszívót, egy távirányítót, egy töltőállomást, egy AC adaptert, egy porzsákot, egy HEPA szűrőt és szivacsot, egy főkefét, egy tisztítóeszközt, két oldalkefét és egy felhasználói kézikönyvet.

Ez a robot tényleg nagyon olcsó, hiszen a AIRROP20 kuponkóddal mindössze 100 eurót, mai árfolyamon 39 000 forintot kell érte fizetnünk itt:

 

AIRROBO P20 robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.