Válassza az Oldal lehetőséget

Az első mikroszkóp – gyerekeknek ennyi pénzért hasznos ajándék lehet!

Az első mikroszkóp – gyerekeknek ennyi pénzért hasznos ajándék lehet!

Ebben nincs kamera, nem kell okostelefonhoz kapcsolni, csak bele kell nézni!

Az első mikroszkóp – gyerekeknek ennyi pénzért hasznos ajándék lehet!

A Gyermek Mikroszkóp Készlet egy izgalmas és oktató játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfedezzék a csodálatos mikroszkopikus világot. Ez a készlet ideális bevezető eszköz a biológiai tudományokba, és segít felkelteni a gyerekek érdeklődését a tudomány és a természeti világ iránt. A mikroszkóp 100-tól 1200-ig terjedő nagyítási tartományt kínál, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy részletesen megvizsgálhassák a különböző biológiai mintákat. A készlet műanyagból és üvegből készült, ami biztosítja a tartósságot és a biztonságos használatot.

Az első mikroszkóp - gyerekeknek ennyi pénzért hasznos ajándék lehet! 1

A mikroszkóp könnyen kezelhető, így a gyerekek önállóan is felfedezhetik a mikroszkópia világát. A tiszta képalkotás lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy éles és részletes képet kapjanak a vizsgált mintákról, ami segít kibontakoztatni kíváncsiságukat és bővíteni tudásukat a természetről. A mikroszkóp működéséhez 2 db AA elem szükséges, amelyek nem tartoznak a csomaghoz. A készlet tartalmaz egy mikroszkópot, két gyűjtőüveget, négy üres üveglapot, egy mintaüveget, egy csipesszel és egy gyűjtődobozzal.

Az első mikroszkóp - gyerekeknek ennyi pénzért hasznos ajándék lehet! 2

A mikroszkóp méretei körülbelül 211 x 115 x 70 mm, ami kompakt és könnyen hordozható. A 100x, 400x és 1200x nagyítási arányok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy különböző nagyítási szinteken vizsgálhassák meg a mintákat. Ahogy írtam az ára sem magas, hiszen kupon nélkül mindössze 2800 forintért vehetjük meg itt:

 

Gyermek Mikroszkóp Készlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.