Válassza az Oldal lehetőséget

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó

A PRETTYCARE P1 a maga 26 000 Pa szívóerejével a felsőkategóriát ostromolja.

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó

Ha azt mondom, hogy a 26 000 Pa szívóerő néhány éve a csúcskategória kiváltsága volt hazudok. A helyzet ugyanis az, hogy még 1- másfél éve is így volt, manapság pedig ott tartunk, hogy alig 100 dollár felett ilyen képességű gépeket kapunk. A 26 000 Pa azt jelenti a gyakorlatban, hogy ezek a gépek a kisebb hagyományos, vezetékes porszívókat már képesek kiváltani.

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó 1

A PRETTYCARE P1 akkumulátoros porszívó egy hatékony és erőteljes tisztítóeszköz, amely könnyedén felszedi a port, a hajat, a morzsákat, az állati szőrzetet, a macskaalmot és a kutyaeledelt, és a háztartásban előforduló egyéb szennyeződéseket. A szívóteljesítménynek köszönhetően, amely 11000Pa és 26000Pa között állítható, tökéletesen alkalmas különböző felületek tisztítására, beleértve a keményfa padlót, a bolyhos szőnyegeket, a csempét és a márványt.

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó 2

A porszívó egyik legjobb tulajdonsága a hosszú üzemidő. A levehető, nagy teljesítményű akkumulátor akár 45 perc megszakítás nélküli üzemidőre is képes, így ideális a teljes ház takarítására (akár 200 négyzetméter). A porszívó könnyű, ami megkönnyíti a manőverezést és a használatát. A PRETTYCARE P1 a gép tetején található LED-es érintőképernyővel rendelkezik, amely valós időben mutatja az akkumulátor hátralévő élettartamát. A gombok megnyomása helyett a képernyő megérintésével válthat a 2 energiaellátási mód között, ami megkönnyíti a használatát. A LED kijelzőn az aktuális szívóteljesítmény és az esetleges karbantartási figyelmeztetések is láthatók.

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó 3

Ez a porszívó 4 fokozatú, teljesen zárt szűrőrendszerrel rendelkezik, amely a másodlagos szennyezés elkerülése érdekében a 0,1 mikron méretű porszemcsék 99,99%-át felfogja. A szűrő levehető és mosható, így könnyen karbantartható és tisztítható. A PRETTYCARE P1 akkumulátoros porszívó 180 fokban elforgatható LED-es kefefejjel rendelkezik, amellyel könnyen elérheti a bútorok és szekrények alatti nehezen hozzáférhető területeket. A kefefej rugalmas, 180 fokban oldalirányban és 90 fokban felfelé és lefelé forgatható, ami megkönnyíti a használatát.

Nagyon erős, jól néz ki és olcsó is a PRETTYCARE P1 állóporszívó 4

Összefoglalva, a PRETTYCARE P1 akkumulátoros porszívó egy kiváló takarítóeszköz, amely erőteljes szívást, hosszú üzemidőt és egyszerű karbantartást kínál. Könnyű kialakításának és LED-es érintőképernyőjének köszönhetően könnyen kezelhető, 180 fokban elforgatható LED-es kefefeje pedig alapos tisztítást biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken. Tökéletes mindazok számára, akik kényelmes és hatékony módját keresik otthona tisztításának.

A gép ára a 7QLWL5E6 kuponkóddal 42 600 forint, a szállítás természetesen EU raktárból történik. A vásárláshoz kattints kérlek ide:

PRETTYCARE P1 állóporszívó

 

Általános jellemzők:

 • Márka: PRETTYCARE
 • Modell: P1
 • Szín: Kék
 • Súly: 2.31kg
 • Csomag súlya: 3.39kg
 • Csomag mérete (H x B x K): 44 x 25 x 19cm
 • Teljesítmény: 250 w
 • Motor teljesítmény: 180W
 • Maximális szívás: 26000 Pa
 • Maximális üzemidő: 45 perc
 • Kapacitás: 1.2 L

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.