Válassza az Oldal lehetőséget

Handskit 8W – USB-s páka 4500 forint alatt

Handskit 8W – USB-s páka 4500 forint alatt

A Handskit 8W meglepően sokat tud ezért az árért.

Handskit 8W – USB-s páka 4500 forint alatt

A Handskit 8W-os forrasztópáka egy kicsi és könnyű, könnyen hordozható eszköz, amely a hozzá tartozó USB kábellel tölthető. A minőségi rozsdamentes acélból készült páka nem rozsdásodik, nem öregszik könnyen, erős és tartós. A gyors fűtésnek és a három hőmérsékleti mód (magas, közepes, alacsony) kiválasztásának köszönhetően a forrasztópáka kevesebb mint 15 másodperc alatt olvasztja meg a forrasztó ónt.

Handskit 8W - USB-s páka 4500 forint alatt 1

Kiválóan alkalmas SMD munkákhoz és egyéb kis forrasztási munkákhoz. Automatikus alvó üzemmódja 10 perc inaktivitás után aktiválódik. A forrasztópáka teljesítménye 8-10W, a hőmérséklete állítható 330-450°C között. A termék súlya 20 gramm, méretei 150 x 14 mm. A csomag tartalmazza a 5V-os forrasztópákát, a forrasztóhegyet, az USB töltőkábelt, a forrasztóállványt, az ónt (5g ~1 méter), valamint az angol nyelvű használati utasítást.

A páka ára most a BG2b487e kuponkóddal 4497 forint itt:

Handskit 8W USB-s páka

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.