Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzwolf BW-WA3 – 20 ezer alatt a 100 wattos hangszóró

Blitzwolf BW-WA3 – 20 ezer alatt a 100 wattos hangszóró

A Blitzwolf BW-WA3 ára is leértékelődött szerencsére.

Blitzwolf BW-WA3 – 20 ezer alatt a 100 wattos hangszóró

A BlitzWolf BW-WA3 Bluetooth hangszóró egy szinte minden igényt kielégítő készülék, amely kiválóan alkalmas szabadtéri és beltéri használatra is. A hangszóró 100 wattos teljesítménye, négy meghajtója és két membránja kristálytiszta magas hangokat, ütős és mély basszusokat szolgáltatnak minimális torzítással.

Blitzwolf BW-WA3 - 20 ezer alatt a 100 wattos hangszóró 1

A hangszóró 5000mAh kapacitású akkumulátora hosszú élettartamot biztosít, és USB-n keresztül is tölthető. TWS (True Wireless Stereo) technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi két hangszóró vezeték nélküli párosítását a dupla hangerő és sztereó hangzás érdekében. Az RGB fények a zene ütemében változnak, a három EQ mód pedig lehetővé teszi a hangzás személyre szabását. Az IPX5 vízállósági minősítésnek köszönhetően a hangszóró tökéletes társ lehet zuhanyzáshoz, túrázáshoz vagy kempingezéshez. A termék tömege 1561 gramm, méretei pedig 240 x 91 x 82 mm.

Blitzwolf BW-WA3 - 20 ezer alatt a 100 wattos hangszóró 2

A mostani leértékelésben a BG1d22dd kuponkóddal az ára 19 400 forint itt:

BlitzWolf BW-WA3 Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.