Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-AT2 – Okosóra akár úszáshoz is

BlitzWolf BW-AT2 – Okosóra akár úszáshoz is

A BlitzWolf kimaxolta az órájának a tudását, egyszerűen mindent tud.

BlitzWolf BW-AT2 – Okosóra akár úszáshoz is

Ismeritek a szólást: sok a jóból. Nos, a Blitzwolf AT2 órájánál is ez a helyzet, mert anélkül, hogy kézbevenném tudom, hogy van olyan funkciója, ami játéknak sem lesz jó. Szerencsére a pozitívumok nagy többségben vannak, így érdemes egy pillantást vetni rá.

BlitzWolf BW-AT2 - Okosóra akár úszáshoz is 2

Kezdjük is azzal a képességgel, ami véleményem szerint viccnek is rossz, ez pedig a vérnyomásmérés. Tudom, létezik már olyan óra, ami valóban képes erre, de ezt nem 20 ezer forint alatti ársávban keressétek. Ha emiatt a képesség miatt vennétek az AT2-öt, akkor ne tegyétek! De miért lehet mégis érdemes megvásárolni?

BlitzWolf BW-AT2 - Okosóra akár úszáshoz is 3

Nos, egy rakat olyan képesség van benne, amik kipróbáltak, kiforrottak, így használhatóak. Ám mielőtt ezekre kitérnék néhány szó a hardveres tudásról! A kijelző IPS, felbontása 240 x 240 pixel, a körátmérő pedig 1,3 col. a gyártó sportórának árulja, nem is ok nélkül, hiszen meglehetősen méretes, és kapott ütés elleni védelmet is. Ami azonban fontosabb ennél, hogy víz elleni védelem is van, még pedig IP68-as, így mehetünk az órával úszni is.

BlitzWolf BW-AT2 - Okosóra akár úszáshoz is 4

A gyártó azt írja, hogy 400 mAh kapacitású akkumulátort pakolt a hzba, ezzel pedig akár 40 nap készenléti idő is elérhető. Mivel ez az adat az, ami a kutyát nem érdekli, foglalkozzunk inkább azzal, hogy egy töltéssel, normál használat mellett mennyit mennyi ideig képes működni. Nos, a gyári adatok szerint ez 10-15 nap. Ez elég emberes időtartam.

BlitzWolf BW-AT2 - Okosóra akár úszáshoz is 5

Mit tud még? Nos, a megszokott, ma már alapnak gondolt képességeken kívül a véroxigénszint mérését lehet megemlíteni, illetve talán még a menstruációs ciklus emlékeztető ami érdekes. Ez utóbbi már csak azért is, mert a mérete okán ez inkább férfiaknak készülő óra, nekünk pedig elvétve kell a menstruációs ciklusunkat figyelni.

BlitzWolf BW-AT2 - Okosóra akár úszáshoz is 6

Mivel sportóra kapunk egy csomó sportmódot is, van alvásmonitorozás, pulzusmérés, szívmonitorozás, akár 24 órás is. Kapunk riasztást, hívás- és bejövő üzenetek kijelzését, cserélhető számlapot, illetve a telefonunk és a rajta futó app segítségével még GPS alapú útvonalkövetést is, mondjuk futáshoz. Szóval GPS nincs benne, ehhez kelleni fog a telefonunk is.

BlitzWolf BW-AT2 - Okosóra akár úszáshoz is 7

Összességében tehát ez egy elég jó kis óra, sportos is, ha valaki erre a célra keres időmérőt, vagy szimplán csak szereti a sportos órákat csapjon le rá!

Most a BGHU2062 kuponkóddal cseh raktárból 13 ezer forint alatt elhozhatjuk innen:

BlitzWolf BW-AT2 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.