Válassza az Oldal lehetőséget

Douxlife Max Gamingszék ára a béka feneke alatt

Douxlife Max Gamingszék ára a béka feneke alatt

A Douxlife Max Gamingszék ára is áldozatul esett a költözésnek.

Douxlife Max Gamingszék ára a béka feneke alatt

Bearanyozza a májust a Banggood raktár kirámolása, mert olyan árakat láthatunk, amiket már jó ideje nem. Vagyis egészen pontosan olyan alacsony árakat. Itt van például a Douxlife Max játékszék, ami kiváló választás mind a játékosok, mind az irodai dolgozók számára.

Douxlife Max Gamingszék ára a béka feneke alatt 1

Az extra méretű szék kiváló minőségű acélból készült alvázzal rendelkezik, amely akár 200 kg terhelést is képes elviselni. A székben található 10 cm vastag, nagy sűrűségű szivacs töltetű ülőpárna kényelmes és hosszú órákon keresztül is megőrzi formáját. A 3D állítható kartámaszok, a többszörösen dönthető mechanizmus, és a 360 fokban elforgatható kerekek maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosítanak.

Douxlife Max Gamingszék ára a béka feneke alatt 2

A szék háttámlája 160 fokig dönthető, és 15 fokos ringatási funkcióval is rendelkezik, míg a magassága kb. 17 cm-t állítható, így még az alváshoz is ideális lehet. A szék tartozékai közé tartoznak a levehető fejtámla és derékpárna, melyek extra kényelmet nyújtanak. A szék PU bőrből készült, amely ellenáll a koszolódásnak és a karcolásoknak. A termék Csehországból érkezik, a szállítási idő 5-7 munkanap, és egy éves garanciával szállítják.

A szék ára most a BGdf3317 kuponkóddal 38 ezer forint az alábbi linken:

Douxlife Max Gamingszék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.