Válassza az Oldal lehetőséget

8000 wattos LAOTIE rollerek nevetséges áron

8000 wattos LAOTIE rollerek nevetséges áron

Ezek a LAOTIE-k így sem olcsók persze, de a hazai árak fele alatt elhozhatók.

8000 wattos LAOTIE rollerek nevetséges áron

Aki követi a Facebook csoportunk híreit, az tudja, hogy a Banggod felszámolja az egyik csehországi raktárát. Tegnap kaptam az infót, hogy amennyiben egy mód van rá, a nagyobb LAOTIE rollereket nem szeretnék átszállítani másik EU-s raktárba, így inkább megpróbálják őket nagyon nyomott áron értékesíteni. Ennek az árvágásnak esett áldozatul a két 8000 wattos szörnyeteg is!

 

LAOTIE Phantom ES40 Pro

8000 wattos LAOTIE rollerek nevetséges áron 1

A LAOTIE Phantom ES40 Pro egy rendkívül erős, összecsukható elektromos roller, melynek 72 voltos, 43,2 Ah-ás, 21700-as cellákból épített Li-ion akkumulátora akár 100-150 km hatótávolságot is lehetővé tesz. A roller 2 darab 4000W-os csúcsteljesítményű motorral rendelkezik, amikkel akár 55°-os emelkedőn is képes felmenni. Az első és a hátsó, egyénileg állítható, 2000 fontos hidraulikus lengéscsillapítók kitűnő vezetési kényelmet biztosítanak. A roller szénszálas markolattal, tolvajok elleni riasztórendszerrel, pneumatikus gumikkal, állítható világítási rendszerrel, alumínium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, utóbbinak köszönhetően akár 200 kg teherrel is elboldogul.

Kuponkód a rollerhez: hu10pcs (csak 10 darabhoz!)

A gép ára a mostani leértékelésben 450 ezer forint itt:

LAOTIE Phantom ES40 Pro

 


 

LAOTIE TITAN TI40 Pro

8000 wattos LAOTIE rollerek nevetséges áron 2

A LAOTIE TITAN TI40 Pro a hajtáslánc tekintetében lényegében megegyezik a Phantommal, a legnagyobb különbség a két roller között, hogy a TITAN némileg konvencionálisabb kialakítású, már ha lehet ilyet mondani egy 8000 wattos roller esetén.

Más kialakítású a kormánynál a váz kialakítása, és mások a lengéscsillapítók is. Természetesen itt sem marad el az olajos tárcsafék, ami nem is csoda, hiszen ezekkel a duplamotoros, 8000 wattos gépekkel már a 100 kilométer per óra feletti sebesség is elérhető. Szóval kell kapaszkodni rendesen, ide már nem árt egy jó motoros védőfelszreleés sem.

A gép ára valamivel magasabb, mint a Phantom esetén, de a kategóriához képest még így is nevetségesen alacsony. Itthon ez a roller kategória valahol 1,2 milliónál kezdődik, és onnan megy a csillagos égik, szóval a TITAN 616 ezer forintos, vagy a fenti PHANTOM 599 ezer forintos ára tényleg rendkívül alacsonynak mondható.

Kuponkód a rollerhez: huti40 (csak 10 darabhoz!)

A gép ára a mostani leértékelésben 450 ezer forint itt:

LAOTIE TITAN TI40 Pro

 


 

Ne feledjétek, ez most tényleg egyedi alkalom, hogy ennyire olcsón juss ilyen vadállat rollerhez. Ha a költözésnek, a raktár bezárásának vége, akkor ezek az árak már nem lesznek elérhetők, szóval, ha gondolkoztál egy ilyen adrenalinbombán, akkor ne hagyd ki a lahatőséget!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.