Válassza az Oldal lehetőséget

ELEGLIDE Coozy – minőségi elektromos roller

ELEGLIDE Coozy – minőségi elektromos roller

Az ELEGLIDE Coozy végre ad valami olyat, ami felkelti a figyelmemet.

ELEGLIDE Coozy – minőségi elektromos roller


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Az Eleglide nem egy rossz gyártó, de ha nagyon őszinte akarok lenni, azért eddig a jók közé se mertem volna besorolni őket. A Coozy azonban egy olyan roller lett, ami külsőre, tudásra, képességekre egy egész más polcra helyzezte a szememben az Eleglide-ot.

Az Eleglide Coozy 350 W-os motorral rendelkezik (540 watt csúcsteljesítmény), amelynek segítségével könnyedén eléri a maximális 25 km/h sebességet. A Coozy egy 450 Wh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely teljes töltéssel, a gyári adatok szerint, akár 50-55 km megtételére is képes, és ez hosszabb, mint a legtöbb városi roller hatótávolsága.

ELEGLIDE Coozy - minőségi elektromos roller 1

Az Eleglide Coozy új fék- és felfüggesztési rendszert is kapott: a dupla fékrendszer E-ABS és egy hátsó tárcsafékből áll. Az intelligens LED kijelzőn és az okostelefonos alkalmazáson keresztül aktiválható számos funkció, például a sebességmódok váltása, a sebességegység módosítása, a tempomat mód aktiválása és egyebek. Az alkalmazás kompatibilis az iOS 12.0+ és Android 4.3+ rendszerekkel.

A Coozy négyféle világítással rendelkezik: a fényszóró, a hátsó lámpa és a két kormányvégen elhelyezett irányjelző fény gondoskodik a biztonságos közlekedésről. A hátsó lámpa hagyományosként és féklámpaként is működik, míg a bal és jobb irányjelző fényével jelezheted a kanyarodást.

A 10 colos pneumatikus gumik többféle terepen alkalmazhatók, a 19 cm széles lábtartó pedig elegendően ahhoz, hogy kényelmesen és stabilan állhass rajta. A csúszásgátló borítás megvéd a lábtartón való megcsúszástól. Az Eleglide Coozy több sebességmódot is kínál, ide értve a 10/15/25 km/h-ás maximális sebességet, és a 6 km/h sebességű toló módot.

ELEGLIDE Coozy - minőségi elektromos roller 2

Összességében az Eleglide Coozy egy meggyőző városi roller, ami erős motorjával és megfelelő hatótávjával képessé teszi akár nagyobb városok átszelésére is. A lengéscsillapítás és a pneumatikus gumik képesek a kisebb úthibák elnyelésére, így az utazás akkor sem lesz fárasztó, ha az útviszonyok nem érik el a tökéletes szintet.

A rollerhez ma hosszú idő után újra kaptunk kupont. A NNNAff11th kóddal az ár 133 500 forintra mérsékelhető. A szállítás természetesen EU raktárból történik, innen:

Eleglide Coozy elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.