Válassza az Oldal lehetőséget

A tavaszi ár közelében a Laotie ES8, a kedvenc rollerem

A tavaszi ár közelében a Laotie ES8, a kedvenc rollerem

Még mindig drágább, de a két hónappal ezelőtti árnál jóval olcsóbb!

A tavaszi ár közelében a Laotie ES8, a kedvenc rollerem

Ennek a rollernek a beszerzését még mindig nem bántam meg. Mostanra belement párszát kilométer, rengeteget használtam, kb fele részben aszfalton és földúton, szóval pont úgy, és pont arra, amire kitalálták. Az akkumulátor kapacitása érzésre nem csökkent, egyedül a fékbetét az, ami kezd a végére járni, de még nem döntöttem el, hogy beruházok-e egy jobb fékre vagy simán betétet cserélek majd. Hajlok ez előbbi megoldásra, mert egy évet szerintem biztos nálam lesz még a gép.

Nulla benzinköltséggel nagyfiúknak – LAOTIE ES8 roller teszt 2

Tavasszal is ez az ES8 volt a legolcsóbb tereproller, szerintwm, a mostani akció miatt megint nem lesz versenytársa. Nem mondom, hogy hibátlan, de ennyi pénzért szerintem megbocsájtható hibái vannak csak. Tudok olyanról, aki lecserélte a lehajtható kormányszarvakat fixre, mert sok használat után egy picit már mozog. Nekem télen feladatom lesz, hogy megnézzem a kormányrudat, mert abban is van egy apró lötyögés, ami a használatot nem befolyásolja, de azért ránézek, hátha megoldható probléma.

Nulla benzinköltséggel nagyfiúknak – LAOTIE ES8 roller teszt 21

Összességében nagyon szeretem még mindig, mert bírja a rosszabb utakat, de az autók között sem vagyok elveszve vele a 40 kilométer per óra feletti végsebesség miatt. Szóval, ha valaki kérdezné, akkor igen, a mai tapasztalataim alapján is megvenném újra.

A ma találta akcióban az eredeti 276 000 forintos ár helyett 234 000 forintért rendelhetjük meg a cseh raktárból. A vásárláshoz használd a BGa0517a kuponkódot az alábbi hivatkozáson:

Laotie ES8 tereproller

Cikkem és videóm a rollerről: NULLA BENZINKÖLTSÉGGEL NAGYFIÚKNAK – LAOTIE ES8 ROLLER TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.