Válassza az Oldal lehetőséget

“Okos” tápegységekkel rukkol elő a Thermaltake (Javítva)

“Okos” tápegységekkel rukkol elő a Thermaltake (Javítva)

“Okos” tápegységekkel rukkol elő a Thermaltake (Javítva)

A Thermaltake mindig is az iparágának élharcosa volt annak a szakértelemnek köszönhetően, amivel az energiaellátás és hűtési megoldások terén jeleskedett a PC piacon. Ez annak az irányelvnek volt a része, melyben a Thermaltake Technology-t egy kulturális márkává akarták építeni több területen is. Ezen elv részeként vált egy fontos céllá, hogy mindenkinek a megfelelő felhasználói élményt biztosítsák. Idén novemberben, e gondolatok fényében piacra is dobják a SMART Series néven futó új tápegységcsaládot. Ezek a különböző high-tech komponenseket ötvöző energiaforrások igyekeznek megfelelni a környezetbarát elvárásoknak mindamellett, hogy a felhasználói oldalról sem hagynak kívánnivalót maguk után. A termékcsalád egyes darabjai 430W-tól egészen 730W-ig elérhetőek moduláris és nem moduláris változatban.

 

Moduláris SMART Series – 430W | 550W | 650W

SMART széria moduláris családja 3 különböző teljesítmény értékkel kínál nekünk tápegységeket. Mindhárom esetében egy robosztus, egyszálas 12V-os sín-el van felszerelve és persze az ehhez kötelező kitűnő minőségű védelemi áramkör, csúcsminőségű japánban gyártott kondenzátorok és nem utolsó sorban az aktív PFC védelem is adott, hogy garantált legyen a folyamatos működés magas teljesítménnyel, illetve megbízhatósággal. Ha ez még mind nem volna elég, a 140 milliméteres kifejezetten csöndes ventillátorral (intelligens fordulatszám szabályzóval) felszerelt egységek alacsony profilú lapos moduláris kábelekkel lettek ellátva tovább javítva ezzel a levegő cirkulációját. Ezeket még megfejelve a SMART család megkapta a 80 PLus bronz minősítését is.

59d

 

Nem-Moduláris SMART Series – 430W | 530W | 630W | 730W

A nem-moduláris tápegységben helyet kapott egy plusz áramkör, aminek köszönhetően 80 Plus minősítést is kiérdemelték, egy univerzális AC bemeneti egység 100V~240V, amely automatikusan megkeresi és megtalálja a megfelelő feszültséget. Ebben egy 120 milliméteres intelligens fordulatszám-szabályozóval ellátott ventillátor forog. Ugyancsak ez a 4 tápegység is megkapta a fentiekben már említett komponenseket (12V-os sín, védelmi áramkör, japán kondenzátorok). Tehát összességében elmondható, hogy a nem moduláris tápegységek többé-kevésbé ugyanazokat a minőségi alkotóelemeket tartalmazzák, mint a moduláris testvére. Az új SMART szériás tápegységek nem csak beépített “okos” alkatrészeivel akarják magukhoz csábítani a vásárlókat, hanem azzal is hogy a jelenleg a piacon lévő összes nVIDIA és AMD grafikus kártyát támogatják. De mindezek mellett a legnagyobb erőssége ugyanakkor az, hogy stabil és megbízható energiaellátást biztosítanak és nem kell túlságosan a pénztárcánk mélyére sem nyúlnunk ezért.

59c

A tápegységek hivatalos honlapja:

SMART Series – Moduláris

SMART M450W

SMART M550W

SMART M650W

 

SMART Series – Nem-moduláris

SMART 430W

SMART 530W

SMART 630W

SMART 730W

A szerzőről