Válassza az Oldal lehetőséget

Blackview Tab A7 Kids – gyerekeknek tervezett tablet

Blackview Tab A7 Kids – gyerekeknek tervezett tablet

A Blackview Tab A7 Kids ütésvédelemmel is el lett látva.

Blackview Tab A7 Kids – gyerekeknek tervezett tablet

A Tab A7 Kids egy kifejezetten gyermekek számára készült tablet, amely vonzó kék vagy rózsaszín külső EVA tokkal rendelkezik. A készülék méretei 246 x 163 x 9,9 mm, tömege pedig 520,5 gramm, ami ideálissá a kisebb kezek számára is.

Blackview Tab A7 Kids - gyerekeknek tervezett tablet 1

A tablet 10,1 hüvelykes, 800 x 1280 HD+ IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek képernyő-test aránya 79%. A készülék szíve a Rockchip RK3326S processzor, melyet 3 GB RAM és 64 GB belső tárhely támogat, amit tovább bővíthetünk a beépített TF kártyahely segítségével akár 1 TB-ig terjedő kapacitású kártyát is használhatunk. Ez bőven elegendő helyet biztosít a gyermekek számára, hogy kedvenc alkalmazásaikat, játékaikat, képeiket és videóikat tárolhassák.

Blackview Tab A7 Kids - gyerekeknek tervezett tablet 2

A Tab A7 Kids rendelkezik egy 2 MP-es előlapi és egy 5 MP-es hátlapi kamerával, amelyekkel a gyerekek képeket és videókat készíthetnek. A 6580 mAh-s akkumulátor hosszú ideig biztosítja az energiaellátást, a 10 W-os töltővel pedig gyorsan újra tölthető. A készülék 2 hangszóróval rendelkezik. A tablet Wi-Fi 802.11b/g/n (2,4GHz) kapcsolatot használ, így könnyen csatlakoztatható az internethez, hogy böngészhessenek, tanulhassanak a gyerekek. Az eszköz a Doke OS Go 3.0 operációs rendszert futtatja, amely az Android 12-n alapul, és rengeteg gyermekbarát funkciót és alkalmazást kínál.

A gépet EU raktárból vásárolhatjuk meg, a BV7K kuponkóddal az ára ~36 000 forint az alábbi hivatkozáson:

 

Blackview Tab A7 Kids

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.