Válassza az Oldal lehetőséget

Kétmagos táblagép 100 dollár alatt? Igen!

Kétmagos táblagép 100 dollár alatt? Igen!

Kétmagos táblagép 100 dollár alatt? Igen!A Yipai C7 csak egy egyszerű kínai táblagép, ám az árához képest nem is rossz szerkezet.

 

A távoli kelet szülötte egy Renesas gyártmányú SoC-ra épít, amiben két darab Cortex-A9 mag található, amik 533- vagy 666 MHz-en üzemelnek, mellette egy PowerVR SGX530 típusú grafikus mag dolgozik a megjelenítésen. 512 MB RAM-mal kell gazdálkodni, ami mellé 4 GB tárhely áll rendelkezésre, amit bármikor tovább növelhetünk microSDHC kártya segítségével. A gépet továbbá bővíthetjük 3G modemmel, vagy akár GPS vevővel is. A megfelelő energiamennyiség egy 4100 mAh-es akkumulátorból érkezik, ami az alacsony fogyasztású központi egységgel jó üzemidőre lehet képes.

yipai-c7-tablet

A táblagépen az Android 2.3 fut, ennél újabbra nem is igen lenne lehetőségük, így ez is rendben van, a külsejét is teljesen rendben találjuk, sőt, a 7 colos kijelző kapacitív érzékeléssel dolgozik, ráadásul 5 pont érzékelésére lehet képes, de a felbontása sajnos mindössze WVGA. A hátlap és az oldallap egy egységet alkot, és komplett fém borítást kapott, ami nem kevesebb mint 8 színben érhető el, így aztán bárki megtalálhatja a magának megfelelőt. A hab a tortán az előlapi kamera, amit ilyen árszinteken egyáltalán nem vehetünk kézenfekvőnek. Az ára várhatóan 99 dollár lesz, de hazánk valószínűleg kimarad a szórásból.

Forrás: MicDigi