Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin S1 Pro roller – 76 700 az ára ma

KugooKirin S1 Pro roller – 94 ezret kérnek érte ma

A KuKirin S1 Pro ennyire olcsó még nem volt, érdemes lecsapni rá.

KugooKirin S1 Pro roller – 94 ezret kérnek érte ma


Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A KuKirin S1 Pro is egy tipikus last mile eszköz, vagyis nem arra tervezték, hogy 15-20-25 kilométereket rollerez vele, hanem arra, hogy a mikrobobilitást összekapcsold a tömegközlekedéssel, az autós közlekedéssel, és az utolsó 5-10 kilométert megtedd vele. Mondjuk a gyári adat szerint 30 kilométer a hatótáv, de ezt, mint minden elektromos roller esetén, most is nyugodtan megfelezhetjük.

KugooKirin S1 Pro – olcsó e-roller, ami megfelel a szabályoknak 2

Kicsi is, könnyű is, könnyen összecsukható, könnyen kinyitható. A leírás szerint 120 kilós testtömegig használható, engem a 100 kilómmal egészen dinamikusan tudott gyorsítani a 350 wattos, hátsó kerékbe épített motor. Tárcsafék nincs, de van egy nagyon hatékony elektromos fék és a vészmegállásokhoz a hátsó sárvédőre taposva egy mechanikus féket is kapunk. Hegyre ne akarj mászni ezen a rolleren, de sík úton, normális útfelület mellett jól használható.

Nem is magyarázok többet, olvassátok el a cikket, nézzétek meg a videót, amit készítettem: KUGOOKIRIN S1 PRO – OLCSÓ E-ROLLER, AMI MEGFELEL A SZABÁLYOKNAK

KugooKirin S1 Pro – olcsó e-roller, ami megfelel a szabályoknak 7

Ha megtetszett, akkor most nagyon alacsony áron tudod megvásárolni. Ennyire olcsó eddig sosem volt, a vásárláshoz használd a BGFRSOLDE199 kuponkódot, ezzel lesz elérhető a 76 700 ezer forintos ár. A szállítás ingyenes a cseh raktárból.

KugooKirin S1 Pro roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.