Válassza az Oldal lehetőséget

WELKIN WKES006 E-Roller kormányoszlopba épített akkumulátorral

WELKIN WKES006 E-Roller kormányoszlopba épített akkumulátorral

Alig 70 ezer forintot kell a WELKIN WKES006 rollerért fizetnünk.

WELKIN WKES006 E-Roller kormányoszlopba épített akkumulátorral

A WELKIN WKES006 elektromos roller ideális választás azoknak, akik egy hatékony közlekedési eszközt keresnek városi környezetben. Ennek a rollernek a motorja 350 wattos, amely elegendő erőt biztosít ahhoz, hogy a városi terepen könnyedén közlekedj, beleértve az akár 15 fokos emelkedők megmászását is. A roller terhelhetősége 120 kg-ig terjed.

WELKIN WKES006 E-Roller kormányoszlopba épített akkumulátorral 1

A roller digitális műszerfala könnyen leolvasható, így a felhasználók mindig naprakészek lehetnek a roller állapotával kapcsolatban. Az alumínium ötvözetből készült szerkezet erősséget és tartósságot garantál, míg a tömör gumiabroncsok csökkentik a karbantartási igényt. A roller a gyári adatok szerint 24 km/h maximális sebességet és akár 15 km-es hatótávolságot kínál, ami ideális a rövidebb városi utazásokhoz.

WELKIN WKES006 E-Roller kormányoszlopba épített akkumulátorral 2

A roller IPX4 vízállósági besorolása biztosítja, hogy nedves körülmények között is biztonságosan használható legyen. A 7,5 Ah kapacitású akkumulátor töltési ideje mindössze 4-5 óra. A roller kompakt méretei és könnyű súlya miatt könnyen szállítható és tárolható, ami tovább növeli a felhasználói kényelmet. Most ajándék táskát is kapunk hozzá.

A rollert német raktárból szállítják, ára kuponkód nélkül ~72 000 forint itt:

 

WELKIN WKES006 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.