Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi és Alfawise rollerek kuponnal bomba áron!

Xiaomi és Alfawise rollerek kuponnal bomba áron!

Itt a tavasz, lassan nyár lesz, mikor vegyünk elektromos rollert, ha nem most?

Xiaomi és Alfawise rollerek kuponnal bomba áron!

Szerencsére kedvenc kínai kereskedőink is így gondolják, emiatt kaptunk akcióban két rollert, amik nyugodtan mondhatjuk, hogy egymás édes testvérei.

Alfawise M1 Folding Electric Scooter 2

A Xiaomi M365 már régi klasszikus, szeretjük is nagyon. Strapabíró szerkezet, dupla fékrenszerrel, 30 kilométeres hatótávval és telefonos applikáción keresztül ellenőrizhető rendszerrel. A gyártó neve is sokat nyom a latba, szóval érdemes rá beruházni!

Xiaomi és Alfawise rollerek kuponnal bomba áron! 1,

Kihívónak itt van az Alfawise rollere, ami tavaly mutatkozott be. Nem túlzás azt mondani, hogy kiköpött mása a Xiaomi rollerének, annyira az, hogy feltételezhetően egy helyen készülnek, mindössze a rájuk szitázott márkanév változik. VAn azonban néhány különbség közöttük. Ami a Xiaomi javára szól, hogy ismereteink szerint az Alfawisehoz nincs telefonos applikáció. Viszont, talán fontosabb, hogy az Alfawise rollernél a névleges teljesítmény 350, míg a Xiaominál csak 250 watt. Plusz előny az Alfawise részére, hogy annak a hátsó kereke defektbiztos, hiszen nem kell felfújni, a gumi belső vázszerkezete tartja megfelelő formában az abroncsot.

Alfawise M1 Folding Electric Scooter 4

A két roller ára szinte azonos most, igaz mind a kettő kuponos akcióban kapható, ráadásul a mostani információink szerint nincs már tól sok belőlük. Szóval, ha szeretnél magadnak roolert, akkor érdemes lecsapni valamelyik ajánlatra!

Itt tudod megvenni őket:

Alfawise M1 roller (kuponkód: GBZYQC014 – Eredeti ár 369,99 dollár, kedvezményes ár 349,99 dollár)

Xiaomi M365 roller (kuponkód: HU19163 – Eredeti ár 455 dollár, kedvezményes ár 339,99 dollár)

 

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.