Válassza az Oldal lehetőséget

N-One NPad X1 – táblagép akár játékra is

N-One NPad X1 – táblagép akár játékra is

Az N-One NPad X1 az egyik legerősebb játékos az olcsó tabletek között.

N-One NPad X1 – táblagép akár játékra is

Az N-One NPad X1 egy erőteljes, prémium androidos táblagép, amely a legmodernebb technológiákkal van felvértezve. A Mediatek Helio G99 okta-core processzornak köszönhetően rendkívül gyors és hatékony teljesítményt nyújt. A 6 nm-es gyártási technológiával készült chip két darab ARM Cortex-A76 nagyteljesítményű maggal és hat darab ARM Cortex-A55 energiahatékony maggal rendelkezik, így mind a teljesítmény, mind az energiafogyasztás terén kiváló. A processzort egy Mali-G57 MC2 grafikus egység támogatja, amely biztosítja a zökkenőmentes grafikus teljesítményt.

A tablet 11 hüvelykes, 2000 x 1200 pixeles felbontású IPS képernyővel rendelkezik, így élvezheted a kristálytiszta, vibráló színeket és kontrasztot. A 16 GB-os RAM és a 128 GB-os tárhely gondoskodik arról, hogy minden alkalmazás és multimédiás tartalom gördülékenyen fusson. A készülék támogatja a 4G LTE mobilhálózatokat a SIM kártyanyílásnak köszönhetően, így akár útközben is elérheted az internetet.

N-One NPad X1 - táblagép akár játékra is 1

Az N-One NPad X1 számos egyéb hasznos funkcióval is fel van vértezve. A duál sávú Wi-Fi támogatás lehetővé teszi a gyors 5 GHz-es, vagy a stabilabb 2,4 GHz-es hálózatokhoz való csatlakozást. A GPS vevő pontos helymeghatározást biztosít. Az 5.0-ás Bluetooth kompatibilitás pedig lehetővé teszi a zökkenőmentes kapcsolatot más eszközökkel. Az Android 13 operációs rendszer a legfrissebb funkciókat és fejlesztéseket kínálja.

N-One NPad X1 - táblagép akár játékra is 2

Az egyik legfontosabb tulajdonsága az N-One NPad X1 tabletnek a Widevine L1 tanúsítványa, amely lehetővé teszi a HD tartalmak, mint a Netflix és más streaming szolgáltatások maximális felbontásban és minőségben történő lejátszását. Ez rendkívül fontos mindazok számára, akik gyakran utaznak, vagy egyszerűen csak élvezni szeretnék a prémium tartalmakat táblagépükön.

A gépet cseh raktárból szállítják, ára a tavaszi akcióban a BGSpring120 kuponkóddal 62 000 forint itt:

 

N-One NPad X1 táblagép

 

Főbb képességek összefoglalva:

  • Mediatek Helio G99 okta-core processzor
  • Mali-G57 MC2 grafikus egység
  • 11 hüvelykes 2K IPS kijelző
  • 16 GB RAM, 128 GB tároló
  • 4G LTE mobilhálózat támogatás
  • Duál sávú WiFi 2,4/5 GHz
  • GPS
  • Bluetooth 5.0
  • Android 13 operációs rendszer
  • Widevine L1 tanúsítvánnyal HD tartalmak lejátszásához

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.