Válassza az Oldal lehetőséget

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE – végre FHD a Netflix!

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE – végre FHD a Netflix!

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE megkapta a Widevine L1 tanúsítványt.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE – végre FHD a Netflix!

Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE egy kompakt, de annál erőteljesebb androidos táblagép. A Mediatek Helio G99 okta-core processzorának köszönhetően remek teljesítményt nyújt minden feladathoz. A 6 nm-es csíkszélességű, két ARM Cortex-A76 nagyteljesítményű maggal és hat ARM Cortex-A55 energiahatékony maggal felszerelt chip a Mali-G57 MC2 grafikus egységgel párosulva biztosítja a zökkenőmentes működést. Az operációs rendszer pedig a legújabb Android 13 verzió.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE - végre FHD a Netflix! 1

A tablet 8,4 hüvelykes, 1920 x 1200 pixeles felbontású IPS képernyővel büszkélkedhet, amely vibrálóan élénk színeket és mély kontrasztot kínál. A 8 GB-os RAM-memória a 8 GB-os virtuális memóriával kiegészülve garantálja a rendszer akadálymentes futását. A tárolókapacitás terén pedig választhatsz a 128 GB-os vagy a 256 GB-os változat között, így bőven lesz hely alkalmazásaidnak és médiafájljaidnak.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE - végre FHD a Netflix! 2

A wifi és mobilhálózati képességek terén is kiváló az iPlay 50. A duál sávú wifi a gyors 5 GHz-es vagy az akadályokon könnyebben áthatoló 2,4 GHz-es hálózatokhoz csatlakozást teszi lehetővé. Az LTE mobilhálózati támogatás révén pedig SIM kártyát is használhatsz adatkapcsolathoz. A GPS vevő pontos helymeghatározást biztosít. A tableten továbbá 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerát is találunk.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE - végre FHD a Netflix! 3

Az egyik legfontosabb tulajdonsága az iPlay 50 tabletnek a Widevine L1 tanúsítványa. Ez a Netflix és más prémium streaming szolgáltatások esetében lehetővé teszi a HD és HDR tartalmak maximális, 1080p-s felbontásban való lejátszását akár otthon, akár úton. Ez nagyszerű kényelmet és prémium minőségű megtekintési élményt biztosít.

A gép cseh raktárból érkezik hozzád, ára a Banggood tavaszi akcióban a BGSpring115 kuponkóddal 53 000 forint itt:

 

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE tablet

 

Főbb képességek összefoglalva:

 • Mediatek Helio G99 okta-core processzor
 • Mali-G57 MC2 grafikus egység
 • 8,4 hüvelykes 1920 x 1200 Full HD IPS kijelző
 • 8 GB RAM + 8 GB virtuális memória
 • 128/256 GB tárhely
 • Duál sávú WiFi 2,4/5 GHz
 • 4G LTE mobilhálózat
 • GPS
 • 5 MP előlapi és 13 MP hátlapi kamera
 • Android 13 operációs rendszer
 • Widevine L1 tanúsítvánnyal HD tartalmak lejátszásához

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.