Válassza az Oldal lehetőséget

iPad 2i – tűzoltás Retina Display-jel?

 

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor rövid időn belül újabb változat érkezhet az iPad2-ből.

 

 

Az már szinte bizonyos, hogy mostanában nem lesz iPhone 5, mert az Apple elhalasztotta a megjelenést különböző okokból kifolyólag. Már-már azt lehetett hinni, hogy a WWDC-n nem lesz hardveres újdonság a cupertinó-i vállalattól. Azért ezt Steve Jobs nem hagyhatta annyiban, mentőötlet gyanánt bedobott egy gyors megoldást, így született meg az iPad 2i.

Hogy ez mit takar? A most megjelent hiper-szuper hardverrel ellátott Apple-táblagép jóságát hogyan lehet még fokozni? A válasz egyszerű: amit első körben sokan vártak és mégis kihagytak belőle, azt most megkapja a nagyérdemű: ez a valami a Retina Display, ehhez még hozzácsaptak egy új színváltozatot is. Ezen kívül az iPad 2i teljesen megegyezik a "sima" iPad 2-vel.

Ilyen eddig még nem volt: rövid időn belül újabb változat ugyanabból a készülékből – meglepő húzás az almás cég részéről. Ráadásul kissé lehúzós utóérzete van, miután egy rakás ember megvette az alaptípust, lehet, hogy néhányan nem fogják pozitívan értékelni, hogy máris itt egy jobb változat. Természetesen ezt az extrát nem adják ingyen, az alaptípushoz képest a retina-kijelzős iPad 2i-ért 150 dollárral többet kell kicsengetni. Aki eddig nem újított be az második generációs iPadre, az esetleg átgondolhatja, hogy melyik változatot veszi meg.

Az alábbi videón már látható is ez a bizonyos iPad 2i, amely fekete, fehér, és elsőként szénfekete színben lesz elérhető. Ha minden jól megy, június 6-án kerül bemutatásra az újdonság.

Persze lehet, hogy ez csak kitaláció, és Geohot tréfált meg minket, átaludta az április elsejét és pár napos fáziskéséssel próbált humorizálni. Előbb-utóbb úgyis kiderül.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.