Válassza az Oldal lehetőséget

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer

Profiknak szól az ajánlat, én itthon nem tudnám kihasználni ezt a tudást.

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer

Ez az upgrade verzió. Nem tudom a régebbi mit tudhatott, de ez tényleg azt is méri, amire nem is vagyok kíváncsi.

A MUSTOOL csapata egy új csúcstechnológiás intelligens mérőműszert adott ki MDS8207 néven, amely egy egyedülálló kézi szkópos mérőműszer, amely egyesíti az oszcilloszkóp és a multiméter funkcióit. Ez egy hordozható eszköz a hullámforma méréshez, amely gyorsan és pontosan képes felismerni a hibákat a vizsgált áramkörben. Három triggerelési móddal (Auto, Normal és Single) rögzítheti és mentheti a nem periodikus jel hullámformáját. Multiméteres része dedikált chipet használ (6000-es számozású), amely nagyobb pontosságot biztosít.

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer 1

Az MDS8207 40 MHz-es sávszélességgel és 200 MHz-es valós idejű mintavételi sebességű oszcilloszkóppal rendelkezik, és automatikus mérést biztosít mind a multiméter, mind az oszcilloszkóp számára, így a tesztelni vágyó kezdők számára is nélkülözhetetlen eszköz. Nagy felbontású kijelző képernyővel rendelkezik, nagy kontrasztú megjelenítési technológiával (fehér karakter fekete háttéren).

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer 2

A DMM funkciói közé tartozik a true RMS, AC/DC feszültség, AC/DC áram, ellenállás, kapacitás, frekvencia, munkaciklus, dióda/kikapcsolási teszt, tranzisztor, hőmérséklet és a maximális/minimális érték egyidejűleg megjelenített értéke. A DSO Trigger Mode (DSO indítási mód) tartalmazza az Auto (Automatikus), Normal (Normál) és Single (Egyszeri), a DSO Automatic Measurement (DSO automatikus mérés) pedig a VPP, Vmax, Vmin, Vavg, Vrms és Frequency (Frekvencia) értékeket.

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer 3

Az MDS8207 100 DMM-adatsor és 50 DSO-adatsor tárolására képes, a tárolási helyet a felhasználó választhatja ki. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fontos hullámformákat a kívánt helyen tárolják a megtekintéshez. A mérési hullámforma jel nagyon gyors, és csak az AUTO gomb megnyomásával egy tökéletes hullámforma jelenik meg.

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer 4

A másodlagos kijelző egyszerre jeleníti meg a Vpp, Vaug, Vrms értékeket, anélkül, hogy először be kellene állítani a jelet, a periódust, az amplitúdót, mint egy hagyományos oszcilloszkóp. Az MDS8207 közvetlenül képes magas és alacsony feszültségű jeleket mérni, a legmagasabb mérési jel 2400Vp-p, míg a hagyományos oszcilloszkópok csak alacsony feszültségű jeleket tudnak mérni 300Vp-p-ig. Az MDS8207 képes a hullámforma fenntartására és a hullámformák elemzésére, így minden elektronikai rajongó számára kötelező eszköz.

Mindent is mér az frissített MUSTOOL MDS8207 mérőműszer 5

Egy szónak is száz a vége, ez egy profi műszer, ehhez képest nézzétek az árát. A mostani akcióban a BG0c5514 kuponkóddal alig 34 ezret kérnek érte, a szállítás természetesen a cseh raktárból történik az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

MUSTOOL MDS8207 mérőműszer

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.