Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó, kicsi és mutatós akkumulátoros pumpa

Olcsó, kicsi és mutatós akkumulátoros pumpa

Ez akár a zsebedben is elfér.

Olcsó, kicsi és mutatós akkumulátoros pumpa

Kényelmes és megbízható módon szeretnéd felfújni gumiabroncsaidat, labdáidat,  kerékpárod kerekeit vagy más felfújható tárgyaidat? Ha igen, akkor érdemes megfontolnod a Tire Inflator Portable Air Compressor 150PSI (vagyis márkanév nélküli) akkumulátoros pumpát LCD kijelzővel. Ez egy praktikus és sokoldalú eszköz, amely segíthet a különböző felfújási feladatokban.

Olcsó, kicsi és mutatós akkumulátoros pumpa 2

A Tire Inflator Portable Air Compressor egy vezeték nélküli és újratölthető készülék, amely akár 150 PSI nyomást is képes előállítani. Kettős LCD-képernyővel rendelkezik, amely mutatja az aktuális és az előre beállított nyomásértékeket, valamint az akkumulátor töltöttségi szintjét és a felfújási módot. Négy különböző üzemmód közül választhatsz: autó, motorkerékpár, kerékpár vagy labda üzemmód, attól függően, hogy mit kell felfújni. A készülék automatikusan leáll, amikor eléri az előre beállított nyomást, így megakadályozza a túl- vagy alulfúvást.

Olcsó, kicsi és mutatós akkumulátoros pumpa 3

A Tire Inflator hordozható légkompresszorhoz különböző tartozékok is tartoznak, például fúvókaadapter, golyós tű és légtömlő. Ezeket könnyedén tárolhatja a csomagban található tárolótáskában. A készülék LED-es lámpával is rendelkezik, amely segíthet a világos látásban sötét környezetben vagy vészhelyzetekben.

Olcsó, kicsi és mutatós akkumulátoros pumpa 4

A Tire Inflator hordozható légkompresszor nagyszerű eszköz, amelyet az autó csomagtartójában, garázsában vagy akár a farzsebedben tarthatsz. Könnyű, kompakt és könnyen használható. A Banggood oldalon megvásárolhatod mindössze ~13 000 forintért, ingyenes szállítással. Használd a BGXIFD290 kuponkódot itt:

Akkumulátoros autós pumpa

 

Specifikációk:

Terméknév: Vezeték nélküli légszivattyú
Termék mérete: 49*87*135mm
Akkumulátor kapacitása: 4000 mAh lítium akkumulátor
Teljesítmény: 80W
Üzemi feszültség: DC 7,4V
Üzemi áram: ≤7A
Dugattyú átmérő: 19mm
Maximális légnyomás: 150 psi
Pontosság: ±1,5 psi
Levegőmennyiség: 35L/perc
Hengerméret: 19 henger
LED világítás lumenértéke: 20LM
Zaj: kevesebb, mint 85 db
Töltési idő: kb 2-3 óra
Felhasználási idő: 40 perc
USB vonali feszültség: 5V
Levegőtömlő hossza: 200mm±10mm
További funkciók: nyomásmérés, power bank, világítás, figyelmeztetés

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.