Válassza az Oldal lehetőséget

Rendkívül olcsó a Foursun 12 voltos, 21 wattos napeleme

Rendkívül olcsó a Foursun 12 voltos, 21 wattos napeleme

A Foursun nepeleme sok célra használható a kempingezéstől az otthoni telefontöltésig.

Rendkívül olcsó a Foursun 12 voltos, 21 wattos napeleme

 


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A Foursun 12 V 21 W hordozható napelemes töltő egy igazi újítás azok számára, akik gyakran vannak úton és szeretnének függetlenek lenni az elektromos hálózattól. A készülék kimagaslóan jó teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok mellett is, köszönhetően a speciális, ezüstpásszal forrasztott shingled napelemcelláknak. Ezek a cellák 10 %-kal hatékonyabbak a hagyományos kristályos szilíciumnál.

Rendkívül olcsó a Foursun 12 voltos, 21 wattos napeleme 1

A töltő 300D vízálló szövetből és PVC bevonattal készül, így az esetleges eső vagy pára sem okoz problémát. A készülék USB és Type-C kimenettel rendelkezik, és QC 3.0 gyorstöltési technológiát használ. A maximális kimeneti áram 5,8 A, és két eszközt is képes egyszerre tölteni. A töltő teljesítménye 21 W, és a kimeneti feszültség változó: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A.

Rendkívül olcsó a Foursun 12 voltos, 21 wattos napeleme 2

Az összecsukható és hordozható kialakításnak köszönhetően a töltő könnyen elfér egy hátizsákban vagy aktatáskában. Kinyitva a méretei 680 x 245 x 3,5 mm, összehajtva pedig csak 178 x 245 x 30 mm. A töltő mindössze 0,4 kg, így nem jelent extra terhet a hátizsákban. A készülék széleskörűen kompatibilis, így okostelefonok, táblagépek és egyéb digitális eszközök töltésére is alkalmas.

Rendkívül olcsó a Foursun 12 voltos, 21 wattos napeleme 3

A csomag tartalmazza a napelemes panelt, egy felhasználói kézikönyvet és két karabinert is. Ha tehát egy megbízható és hatékony módot keresel eszközeid töltésére túrázás, kempingezés vagy akár a mindennapok során, a Foursun 12V 21W hordozható napelemes töltő tökéletes választás lehet.

A napelemes töltőt most cseh raktárból rendelhetjük meg, ára a BG363954 kuponkóddal ~ 11 000 forint itt:

 

Foursun 12 voltos, 21 wattos napelem

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.