Válassza az Oldal lehetőséget

Edifier MT6 – Bluetooth füles titániumbevonatú membránokkal

Az Edifier MT6 a tökéletes választás a 20 ezer forint alatti kategóriában.

Edifier MT6 – Bluetooth füles titániumbevonatú membránokkal

 


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Az Edifier MT6 vezeték nélküli fejhallgató egy igazi csúcstechnológiás eszköz, amely tökéletes választás zenehallgatáshoz, telefonáláshoz és játékhoz egyaránt. A fejhallgató a legújabb, V5.3-as Bluetooth technológiával van felszerelve, amely stabil és hatékony vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a készülékekkel. A Bluetooth chipset széleskörű kompatibilitást kínál és zökkenőmentes párosítást tesz lehetővé.

Az Edifier MT6 kiváló hangminőséget nyújt, köszönhetően a 40 mm-es, titániumbevonatú membránjainak. Ez a speciális bevonat nem csak a tartósságot növeli, hanem kristálytiszta, mély basszusú és térhatású sztereó hangzást is eredményez. Az aktív zajszűrés (ANC) lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljünk a zenében, telefonhívásokban vagy játékban, anélkül, hogy a környezeti zajok megzavarnának.

A fejhallgató ergonomikus kialakítású, állítható fejpánttal és párnázott fülkagylókkal, így hosszú távon is kényelmes viselet. A játékosok számára különösen előnyös a fejhallgató alacsony késleltetése, amely lehetővé teszi a gyors reakcióidőt és versenyelőnyt biztosít.

A fejhallgató további műszaki adatai a következők: 91+/- 3 dBspl(A) hangnyomásszint, 20-20 kHz frekvenciaválasz, 10 méteres hatótávolság, 500 mAh akkumulátor kapacitás, 70 óra zenelejátszási idő, 300 óra készenléti idő és 2 óra töltési idő. A termék súlya 0,3 kg, és a méretei 189 × 63 × 235 mm. A csomag tartalmazza a fejhallgatót, egy töltőkábelt, egy kézikönyvet és az eredeti csomagolást.

A fülhallgató ára a kínai raktárból rendelve ~19 000 forint a BG4d00d6 kuponkóddal.

 

Edifier MT6 vezeték nélküli fejhallgató

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.