Válassza az Oldal lehetőséget

Suntekcam Mini 301 – a költséghatékony vadkamera

Suntekcam Mini 301 – a költséghatékony vadkamera

A Suntekcam Mini 301 a 13 ezer forint alatti árával mindent visz!

Suntekcam Mini 301 – a költséghatékony vadkamera

A Suntekcam Mini 301 egy kiváló minőségű, kültéri éjjellátó vadkamera, amely tökéletes választás lehet a természet- és vadászatkedvelők számára. A kamera egy 5 millió pixeles érzékelőt használ, és lehetőséget kínál a képpontbeállítások személyre szabására, akár 20 millió képpontig. Így biztos lehet benne, hogy a képek élesek és részletesek lesznek.

Suntekcam Mini 301 - a költséghatékony vadkamera 1

Az egyik legnagyobb előnye ennek a kamerának az automatikus színes- és éjjellátó mód közötti váltás, amely lehetővé teszi az éjjel-nappali megfigyelést. A kamera 70 fokos detekciós szöggel és 20 méteres észlelési távolsággal rendelkezik, valamint magas, közepes és alacsony érzékenységi beállításokkal, hogy minden mozgást pontosan és időben észleljen.

Suntekcam Mini 301 - a költséghatékony vadkamera 2

A Mini 301 nem csak funkcionális, de rendkívül tartós is. Az IP65 besorolású vízállóság és porállóság garantálja, hogy a kamera ellenáll az időjárás viszontagságainak, így ideális választás lehet a szabadban történő használatra. A kamera 2 hüvelykes képernyője egyszerű beállítást és képvisszajátszást tesz lehetővé, és akár 32 GB-os TF kártyát is támogat a tároláshoz.

Suntekcam Mini 301 - a költséghatékony vadkamera 3

A kamera méretei 105 x 85 x 45 mm, tömege mindössze 0,26 kg. A működési hőmérséklet tartománya -30°C-tól +70°C-ig terjed, és a készülék 4 darab 5-ös méretű elemmel vagy DC6V adapterrel működik. A készenléti áramfelvétel csupán 0,2 mikroamper, és a készenléti idő akár 6 hét is lehet. A csomag tartalmaz egy kamerát, egy adatkábelt, egy pántot és egy kézikönyvet. Az FCC, CE és RoHS tanúsítványok is bizonyítják a termék megbízhatóságát és minőségét.

Ezt a kamerát kínai raktárból szállítják, ára a BGcd24dc kuponkóddal ~ 12 900 forint itt:

 

Suntekcam Mini 301 vadkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.