Válassza az Oldal lehetőséget

Swann Bolt HD sportolóknak és kukkolóknak

Swann Bolt HD sportolóknak és kukkolóknak

A Swann új sportkamerája igazi inyecség, mindent tud, amit ma ilyen eszköztől elvárhatunk. Persze ezért a tudásért pénzt is kérnek, a teljes HD felbontással bíró kamera ára 200 dollár.

Swann Bolt_HD

A Swann Bolt HD persze megéri az árát. Nem csak a hagyományos sport célokra, hanem a természet, az állatok, de akár a víz alatti élővilág megfigyelésére is használhatjuk, mivel 10 méteres mélységig vízálló. A képek elkészítését egy 135 fokos látószöggel bíró objektív segíti, a felvételeket pedig microSD kártyán tárolhatjuk, ebből maximum 32 GB-os kapacitású használható. A teljes HD videókat és a 12 MP-es képeket mini USB vagy mini HDMi csatlakozókon nyerhetjük ki a kamerából. A 200 dollárunkért nem csak a kamerát kapjuk meg, hanem három különféle rögzítő készletet is. Ezekkel sisakra, sík- vagy ívelt felületre helyezhetjük biztonságosan a Swann Bolt HD-t.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.