Válassza az Oldal lehetőséget

Alfawise XBR – 08 – hangprojektor, hangfal vagy rádió, ahogy Te szeretnéd! (kupon)

Ha a tévéd hangja kevés, akkor ezt a szerkezetet szeretni fogod!

 Alfawise XBR - 08 Sound Bars for TV Bluetooth 4.2 Speakers- Black

Nem tudom ki találta ki, de okos ember volt. A hangprojektorok nagyon jók tudnak lenni, ha lapostévét használsz. Ezekbe a televíziókba egész egyszerűen nem férnek el azok a hagyományos hangszórók, amik megfelelő hangminőséget tudnának biztosítani, vagy ha mégis belezsúfolják a TV lesz megfizethetetlenül drága.

Alfawise XBR - 08 Sound Bars for TV Bluetooth 4.2 Speakers- Black

Egy jó hangprojektor szépen elfér a kijelző és az asztallap között, megfelelő hangterjedelemmel és hangerővel rendelkezik, ráadásul képes némi mélyhangot és szerencsés esetben egy kis térhatást is kipréselni magából. Napjaink projektorai a kábeles csatlakozás mellett rendelkeznek Bluetooth-szal is, sőt, jobb esetben nem csak mobil eszközünkről küldhetünk át zenét rájuk, hanem önállóan rádióként is funkcionálnak.

Nos, az Alfawise XBR – 08 ezt mind tudja, de ennél még többet is. Ez a hangprojektor egy ötletes megoldásnak hála a középső részen egy bajonett zárral van összeerősítve. Ha a szétcsavarjuk és a csomagban található talpakat felerősítjük, akkor a projektorból rögvest mini álló hangfalakká alakul, amiket aztán a jobb térhatás elérésének kedvéért elhelyezhetünk televíziónk két oldalán. Ha ez sem elég egy harmadik módot is használhatunk az elhelyezésre, hiszen az Alfawise projektora könnyedén felszerelhető a falra is.

Alfawise XBR - 08 Sound Bars for TV Bluetooth 4.2 Speakers- Black

Az Alfawise XBR – 08 Bluetooth 4.2-es csatlakozást kapott, de a tévével összeköthetjük sima audiókábellel vagy akár optikával is. A 4 ohmos hangfal 40 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ami azt gondolom bőven elegendő otthonra. Érdkesség még, hogy a rádióként is működtethető projektor kapott memóriakártya foglalatot is, így ezt akár háttértárként is használhatjuk, hogy kedvenc zenéink mindig kéznél legyenek.

Alfawise XBR - 08 Sound Bars for TV Bluetooth 4.2 Speakers- Black

Ahogy látható a Alfawise XBR – 08 egy igazán sokoldalú szerkezet, és ami nagyon jó, hogy nem kérnek érte sokat. Kuponnal most mindössze 16 ezer forintba kerül. A vásárláshoz kattints ide, és használd a GBEXBSP03 kuponkódot: Alfawise XBR – 08 hangprojektor

Ne feledd, szállításra válaszd a Priority Line-t, hogy vám és ÁFA nélkül érkezzen a csomagod!

Alfawise XBR - 08 - hangprojektor, hangfal vagy rádió, ahogy Te szeretnéd! (kupon) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.