Válassza az Oldal lehetőséget

Pont olyan mint a Xiaomi csak jóval olcsóbb az Alfawise párásító (kupon)

Én már megrendeltem a Xiaomit, de úgy tűnik elsiettem!

Alfawise Simple 420ml Large Capacity Mini Anti-dry Humidifier Two Modes Long Work USB Power Supply- Cool White

Pont a tegnapi okosóra tesztemben írtam róla, hogy az Alfawise mostanában egyre jobb cuccokat dob piacra. Titkuk, hogy olyan OEM gyártóktól vásárolnak, mint a nevesebb cégek, így pedig ugyan azt a terméket a márkanév hiánya, pontosabban a neves gyártót az Alfawise-ra cserélve jóval olcsóbban kapjuk meg.

Alfawise Simple 420ml Large Capacity Mini Anti-dry Humidifier Two Modes Long Work USB Power Supply- Cool White

Itt van ez az asztali párásító például, amit eddig a Xiaomi kínálatában láttam. A képek alapján semmi különbség a két termék között, mindössze ez az Alfawise, az a Xiaomi neve alatt fut, így aztán előbbi olcsóbb. Nekem azért tetszett meg nagyon, mert télen a száraz levegőt nehezen viselem, ez a kis asztali párásító pedig, mivel USB portról működik pont megfelel majd a számítógépem mellé.

A lényeg tehát, ha a Xiaomit nem rendelted meg, de szeretnél egy olcsó párásítót magadnak, akkor most a GBEBBC024 kuponkóddal mindössze 13 dollárért (~ 3000 forint) teheted magadévá itt: Alfawise egyszerű, 420 milliliteres asztali párásító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.