Válassza az Oldal lehetőséget

Punos PS-26 Pro – minőségi házimozi hangrendszer karaoke képességgel

Punos PS-26 Pro – minőségi házimozi hangrendszer karaoke képességgel

A Punos PS-26 Pro 3D hangzást, rengeteg csatlakozási módot és vezeték nélküli mikrofont is ad.

Punos PS-26 Pro – minőségi házimozi hangrendszer karaoke képességgel

A Punos PS-26 Pro professzionális KTV hangfalrendszer kiváló választás mindazoknak, akik kiváló minőségű, házimozi élményt kínáló hangrendszert keresnek. Ez a készülék kiemelkedik innovatív, integrált tervezésével, mely magában foglalja a magas, közepes és mély hangszórókat, a teljesítményerősítőt, és a térhangzást, mindezt úgy, hogy nem foglal el extra teret. A hangfalrendszerben független magas, közép és mély hangszóró található, mindegyiküknek saját, független meghajtó erősítője van, és az erősítő végzi a háromutas elektronikus frekvenciaosztást.

Punos PS-26 Pro - minőségi házimozi hangrendszer karaoke képességgel 1

A hangfalrendszerben található professzionális szintű, vezeték nélküli mikrofon, ami beépített, újratölthető lítiumakkumulátorral rendelkezik, ez biztosítja, hogy minden egyes töltéssel 8-10 órán át tudj énekelni. A mikrofonban lévő DSP chip intelligensen módosítja az énekhangot és a kíséretet, így hangzásuk még szebb lesz. A rendszerhez tartozik továbbá a dobozba építve két 12 hüvelykes mélynyomó hangfal, amely dupla hangkamrával és dupla fordított csővel rendelkezik, így a rendszer hangja még dinamikusabb lesz.

Punos PS-26 Pro - minőségi házimozi hangrendszer karaoke képességgel 2

A Punos PS-26 Pro hangfalrendszer 150 W csúcsteljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a hanghatás még lenyűgözőbb, stabilabb és tartósabb legyen. A rendszer vezeték nélküli kapcsolatokat támogat, így csak egy kábelt kell a TV-hez és a hangszóróhoz csatlakoztatni, és a mikrofon automatikusan csatlakozik a hangszóróhoz. A hangfalrendszer további jellemzője a Bluetooth kapcsolat, ami lehetővé teszi, hogy a telefon Bluetooth listáján keresztül csatlakozhassunk. Támogatja az AUX IN, optikai OPT, HDMI, USB (APE, WAV, FLAC, WMA és MP3 formátumokat támogató veszteségmentes zene), koaxiális COA, Bluetooth csatlakozásokat, így a legtöbb TV, projektor, számítógép és mobiltelefon is csatlakoztatható.

Punos PS-26 Pro - minőségi házimozi hangrendszer karaoke képességgel 3

Ez a profi hangrendszer most kínai raktárból rendelhető az ingyenes és vámmentes Standar Shippinget választva. Ára a BGf9dfcf kuponkóddal ~70 300 forint itt:

 

Punos PS-26 Pro házimozi hangrendszer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.