Válassza az Oldal lehetőséget

Üdvözöljük a 47 ezer forintos BlitzWolf V2 projektort!

Üdvözöljük a 47 ezer forintos BlitzWolf V2 projektort!

A BlitzWolf V2 még mindig jó darab, és most az ára is kivételesen alacsony.

Üdvözöljük a 47 ezer forintos BlitzWolf V2 projektort!

Számomra projektor fronton ez a gép volt az idei év eddigi legkellemesebb meglepetése. Elképesztően olcsón kaptunk egy olyan Androidos projektort, amin az összes nagyobb streaming szolgáltató programja elfut, ráadásul kis ügyeskedéssel az ingyenes földfelszíni tévéadások, így az M4 Sport is nézhető.

Foci VB 4 méteres képátlón – BlitzWolf V2 projektor teszt 5

Kicsi is, könnyű is, véleményem szerint jól is néz ki. Okos is, van benne Bluetooth és wifi, van rajta Android, lehet egy csomó programot telepíteni. Persze ezért a pénzért ne várd, hogy kiégeti a szemedet, de azért becsülettel helyt tud állni, ha kell. A vetített kép átlója akár a 380 centit is elérheti, szóval lehet otthon egy saját mozid, ha szeretnéd.

Foci VB 4 méteres képátlón – BlitzWolf V2 projektor teszt 8

Az ár a tudáshoz képest szerintem nevetséges, hiszen a BGXIFD580 kuponkóddal használatával néhány száz forinttal 50 ezer felett hozhatod el a cseh raktárból, így nincs plusz vám, nincs vámkezelésidíj az áfa pedig benne van az árban.

Vásárlás itt:

Blitzwolf V2 Androidos FHD projektor

 

Cikkem és videóm a projektorról: FOCI VB 4 MÉTERES KÉPÁTLÓN – BLITZWOLF V2 PROJEKTOR TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.