Válassza az Oldal lehetőséget

Vidd magaddal – Tronsmart Bang party hangszóró

Vidd magaddal – Tronsmart Bang party hangszóró

A Tronsmart Bang család alapítója most olcsóbb lett.

Vidd magaddal – Tronsmart Bang party hangszóró

A Tronsmart Bang jellemzői között kiemelkedik a 60 W teljesítmény, amely dual tweeterrel, dual wooferrel és dual passzív radiátorokkal kombinálva biztosítja azt az erőteljes és magával ragadó akusztikai élményt, ami a magasoktól a mély basszusig minden hangot tökéletesen továbbít. Az integrált SoundPulse audio technológiával kiegészülve a hangszóró pontos hangolással reprodukálja a lenyűgöző hangzást.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart Bang nem csak a hangminőségben jó, hanem képességeiben is. Rendelkezik a TuneConn™ technológiával, ami lehetővé teszi akár 100 hangszóró vezeték nélküli összekapcsolását, így teremtve meg azt a lenyűgöző élményt, amely magasabb felbontású, részletgazdag audio streaminget és alacsonyabb torzítást nyújt. Ez a funkció különösen hasznos nagyobb rendezvényeken vagy szabadtéri összejöveteleken, ahol a zene minden sarokba eljutása kulcsfontosságú.

A hangszóró további vonzerejét a ritmusra váltakozó, látványos LED fények adják, amelyek nem csak a hangzást, hanem a vizuális élményt is fokozzák, így teremtve meg a tökéletes party atmoszférát. Az IPX6 vízálló besorolás pedig biztosítja, hogy a hangszóró készen álljon minden kültéri kalandra, legyen szó esőről, fröccsenő vízről vagy akár egy medenceparti buliról.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart alkalmazás letöltésével a felhasználók személyre szabhatják az EQ beállításokat és a világítási effekteket, így mindenki számára lehetővé téve, hogy a hangszórót saját preferenciáik szerint konfigurálják. A 10800 mAh kapacitású akkumulátorral akár 15 órányi zenehallgatás is biztosított, így a Tronsmart Bang kiváló társ lehet hosszú távú összejöveteleken vagy egész napos kirándulásokon.

A hangszórót természetesen EU raktárból szállítják hozzád, ára a NNNTSMB30 kuponkóddal 35 255 forint helyett mindössze 23 114 forint itt.

 

Tronsmart Bang party hangszóró

 

Fontos Tulajdonságok:

  • 60W teljesítmény dual tweeterrel, dual wooferrel és dual passzív radiátorokkal.
  • TuneConn™ technológia akár 100 hangszóró vezeték nélküli összekapcsolásához.
  • IPX6 vízállóság.
  • Akár 15 órás akkumulátor élettartam.
  • Személyre szabható EQ beállítások és világítási effektek a Tronsmart alkalmazással.
  • Ritmusra váltakozó LED fények a tökéletes party atmoszféra megteremtéséhez.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.