Válassza az Oldal lehetőséget

Új fejhallgatók érkeztek a Sony-tól

Zenészek segítségével dolgozta ki a Sony az új generációs prémium fejhallgatóit, az összecsukható MDR-10RC és a vezeték nélküli MDR-10RBT készülékeket.

MDR-10RBT IMG

 

A tökéletes zenehallgatási élmény megvalósításához a Sony mérnökei a Sony Music zenészeinek, a The Script együttes tagjainak (Danny O’Donoghue, Mark Sheehan és Glen Power) segítségét kérték. Az együttműködés célja egy olyan fejhallgató kifejlesztése volt, amelyekben a gyakorlott stúdiózó művészek is megbíznak. Az elképzelés egy olyan készülék volt, amely a mai zenei ízlés hangzásához és az alacsony frekvenciájú hangokhoz tökéletesen illeszkedik.

Az MDR-10RC könnyed, kompakt, on-ear kialakítású készülék kényelmes és könnyen hordozható viselet, az over-ear MDR-10RBT vezeték nélküli fejhallgató tökéletes szigetelése pedig a nyugodt zenehallgatást biztosítja.

MDR-10RC IMG_B

Mindkét modell 40 mm-es meghajtóegységgel rendelkezik, amely a mai magas minőségű zenéknek megfelelően a nagy sávszélesség minden frekvenciáján minőségi teljesítményt nyújt.

A hangzás mellé letisztult külső társul. A kényelmes és stílusos MDR-10RC a fekete, fehér és piros színekben is elérhető. Az összehajtható modell táskában vagy zsebben is könnyedén elfér, így a minőségi zenehallgatásról útközben sem kell lemondani. A vezetékre egy távirányító is került, amely a csatornaváltás mellett mikrofonként is használható.

MDR-10RNC IMG

A Bluetooth®-os MDR-10RBT fejhallgató teljes szabadságot ad a legjobb zenék hallgatása közben. Az egyérintéses technológiával felszerelt készülék egyetlen mozdulattal összekapcsolható az új Xperia okostelefonokkal és más az NFC-képes készülékekkel, a Bluetooth® segítségével pedig bármilyen más Bluetooth-kompatibilis eszközhöz könnyedén csatlakoztatható.

Az MDR-10RC és MDR-10RBT készülékek október végén lesznek Európa-szerte elérhetők.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.