Válassza az Oldal lehetőséget

Menő és sportos Bluetooth fülessel jelentkezett az Alfawise

Menő és sportos Bluetooth fülessel jelentkezett az Alfawise

Sportolóknak vagy akár normál napi használatra is megfelel az Alfawise W1.

 Alfawise W1 1

A gyártó ezzel a fülessel elsősorban a sportos életmódot folytatókat célozza, de a merev nyakpánt miatt bőven megfelel az ing gallérja alá is. Az Alfawise W1 vezeték nélküli, pontosabban a telefonunkkal való összekötésné nem kell kábelekkel bajlódnunk. A beépített Bluetooth 4.1 verzióval rendelkező CSR8645 lapka tökéletes kompatibilitást tesz lehetővé minden Bluetooth eszközzel. A W1 IP65-ös víz és por elleni védelemmel rendelkezik, így az izzadság nem fogja károsítani, de úszni ne ebben menj!

Az Alfawise W1 a képességek terén nem nyújt kiemelkedőt, de tisztest helytállást azért várhatunk tőle. A frekvenciatartomány 20-tól 20 000 herzig terjed, 32 ohmos az impedancia, az érzékenység -42 db ± 3 db. A Bluetooth hatótávja 10 méter. A füles a beépített  230 mAh kapacitású akkumulátor 14-16 óra beszélgetési és 15-17 óra zenehallgatást tesz lehetővé, készenlétben 260 órán keresztül maradhat. Extraként említhetjük a zajszűrés mikrofont és a fülesbe épített mágnest, aminek két szerepe is van. Az egyik, hogy amikor a bedugós részt kivesszük a fülünkből, akkor azok elől fenékkel összeragadjanak, így megakadályozva, hogy a fülehallgató elvesztését. A másik szerepe, hogy amikor a bedugós részek a mágnes miatt összeragadnak, akkor automatikusan leállítja a lejátszást.

 Alfawise W1 2

Egy fejhallgató esetén nem csak a tudás, a külső is lényeges, ebből a szempontből az Alfawise W1 tökéletesen megállja a helyét. Jól néz ki, a vezérlés is menő az érintésérzékeny felület segítségével. A W1-et használhatjuk zanahallgatásra is és telefonálásra is, vagyis tényleg tökéletes társunk lesz, ráadásul nem is kérnek érte sokat. A bevezető ára 20 dollár, vagyis nagyjából 5700 forint.

Ha megtetszett itt megtalálod: Alfawise W1

Menő és sportos Bluetooth fülessel jelentkezett az Alfawise 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.