Válassza az Oldal lehetőséget

ULTIMEA Nova S80 – 520 watt és Dolby Atmos támogatás

ULTIMEA Nova S80 – 520 watt és Dolby Atmos támogatás

Az ULTIMEA Nova S80 a gyártó jelenlegi csúcs soundbar-ja.

ULTIMEA Nova S80 – 520 watt és Dolby Atmos támogatás

Az ULTIMEA Nova S80 egy kiváló minőségű 5.1.2 csatornás soundbar rendszer, amely 520 watt teljesítménnyel és valós Dolby Atmos technológiával biztosítja az otthoni szórakoztatás új szintjét. Ez a soundbar nem csupán egy egyszerű hangprojektor, hanem egy teljes körű audiovizuális élményt nyújtó rendszer, amely minden irányból élethű hangzást biztosít.

Az ULTIMEA Nova S80 egyik kiemelkedő jellemzője a 360°-os térhangzás, amit a 5.1.2 csatornás rendszer és a Dolby Atmos technológia garantál. A két felhajtó meghajtó és a két hátsó surround hangszóró olyan valósághű hangteret hoz létre, amely teljesen magával ragad. A Dolby Atmos technológia révén a hangok minden irányból érkeznek, beleértve a fejed fölötti irányokat is, ami egyedülálló hangélményt biztosít.

ULTIMEA Nova S80 - 520 watt és Dolby Atmos támogatás 1

A 360° ASL-Aural térbeli lokalizációs technológia segítségével az ULTIMEA Nova S80 pontosan meg tudja határozni a hangforrások helyét. Ez a technológia a gömbhangzás elveit alkalmazza, lehetővé téve, hogy a hallgatók háromdimenziós módon érzékeljék a hangokat, akár távolról, akár közelről érkeznek. A beépített DSP és algoritmusok segítségével valós időben elemzi az audiojeleket, így pontosan helyezi el a hangokat a térben.

A két felhajtó meghajtó felfelé irányítja a hangot, amely a plafonról visszaverődve hoz létre egy hihetetlenül élethű, felülről érkező hangzást. Ezt kiegészítik a két hátsó surround hangszóró, amelyek együttműködve alkotnak egy teljes 360°-os hangteret, minden irányból körülvéve a hallgatót.

ULTIMEA Nova S80 - 520 watt és Dolby Atmos támogatás 2

A 4K HDR átmeneti képesség biztosítja, hogy a képminőség is lenyűgöző legyen. A 4K HDR kompatibilitás élesebb kontrasztokat, gazdagabb színpalettát és hihetetlen fényerőt kínál. Az ULTIMEA Nova S80 seamless integrálja a 4K HDR és Dolby Atmos technológiát, így egy valódi moziélményt hoz létre az otthonodban.

A rendszerhez tartozó 8 hüvelykes vezeték nélküli nagy méretű mélynyomó a BassMAX technológiával van ellátva, amely erőteljes és dübörgő mélyhangokat biztosít. Az előrehaladott mágneses áramkör rendszer és az ultra könnyű, nagy szilárdságú ökológiai szerkezeti membrán kombinációja 21 mm-es ultra hosszú membránkilengést tesz lehetővé, így rendkívül mély és erőteljes basszusokat produkál.

ULTIMEA Nova S80 - 520 watt és Dolby Atmos támogatás 3

Az ULTIMEA Nova S80 további jellemzői közé tartozik a bluetooth 5.3 verzió támogatása, amely akár 10 méter távolságból is stabil kapcsolatot biztosít. A hangrendszer különböző EQ módokkal is rendelkezik, mint például a surround, párbeszéd, basszus maximalizálás és standard mód, így mindig az adott szituációnak megfelelő hangzást érhetsz el.

A termék specifikációi között szerepel a 75 dB-nél nagyobb jel-zaj arány AUX csatlakozás esetén, míg HD, optikai, bluetooth és USB csatlakozásoknál ez az érték ≥88 dB. A torzítás ≤1%, a maximális hangnyomásszint pedig >105 dB. A frekvencia átvitel 35 Hz és 18 kHz között mozog, amely széles spektrumot lefed.

ULTIMEA Nova S80 - 520 watt és Dolby Atmos támogatás 4

A rendszer telepítése és beállítása egyszerű, a csomagban minden szükséges tartozék megtalálható: a hangprojektor, két surround hangszóró, egy mélynyomó, tápegység, mélynyomó tápkábel, sztereó RCA kábel, HDMI kábel, digitális optikai kábel, 3,5 mm-es sztereó RCA audio kábel, 6 tűs kábel a hangprojektor csatlakoztatásához, távirányító, fali rögzítő készlet és kézikönyv.

Az ULTIMEA Nova S80 jelenleg 103 580 Ft-ért kapható a Banggood áruházban a BGREUPUS80 kuponkóddal, cseh raktárból szállítva. Ez az ár rendkívül versenyképes, figyelembe véve a rendszer sokoldalúságát és csúcstechnológiáját, amely otthonodba hozza a moziélményt.

Főbb képességek:

  • 5.1.2 csatornás hangrendszer 520 watt teljesítménnyel
  • Dolby Atmos 5.1.2 minősítésű hangzás
  • 360°-os térbeli lokalizációs technológia
  • 2 felhajtó meghajtó a magassági hangokhoz
  • 4K HDR átmenet támogatása
  • 8 hüvelykes vezeték nélküli mélynyomó BassMAX technológiával
  • bluetooth 5.3 kapcsolat, akár 10 méteres hatótávval
  • Többféle EQ mód: surround, párbeszéd, basszus maximalizálás, standard
  • Kedvező ár a BGREUPUS80 kuponkóddal

Az ULTIMEA Nova S80 kiváló választás mindazok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és csúcstechnológiás hangrendszert keresnek, amely valódi moziélményt nyújt az otthonukban. Az ULTIMEA Nova S80 számos előnnyel szolgál azok számára, akik a lehető legjobb hangélményt szeretnék otthonukba vinni. A rendszer kiválóan alkalmas filmek, sorozatok és sportesemények nézésére, hiszen a Dolby Atmos technológia és a 4K HDR kompatibilitás biztosítja a legjobb audiovizuális élményt. Emellett a zenehallgatás is új dimenzióba lép, a tiszta magas hangoktól a mély basszusokig minden részlet hallható. A vezeték nélküli mélynyomóval kombinálva a zene igazán élettel teli és dinamikus lesz. Akár egy családi filmestét tervezel, akár egy baráti összejövetelt, az ULTIMEA Nova S80 biztosítja, hogy mindenki élvezze a lenyűgöző hangminőséget.

Vásárlás itt:

 

ULTIMEA Nova S80 soundbar

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.