Válassza az Oldal lehetőséget

Blueendless ST901A – dokkoló a táblagépedhez

Blueendless ST901A – dokkoló a táblagépedhez

A Blueendless ST901A és billentyű segítségével majdnem asztali géped lehet.

Blueendless ST901A – dokkoló a táblagépedhez

Az irodai munkavégzés hatékonyságának növelésére és az eszközök közötti egyszerű csatlakoztatás érdekében a Blueendless ST901A 9 az 1-ben Type-C vertikális dokkoló állomás kitűnő választás lehet. Ez a kompakt és elegáns kialakítású eszköz különösen hasznos lehet laptopok, telefonok és számítógépek számára, beleértve a HUAWEI és XIAOMI eszközöket is. Az ST901A dokkoló állomás lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt csatlakoztass, ezzel megkönnyítve a mindennapi munkafolyamatokat.

Az ST901A dokkoló állomás három USB 3.0 porttal rendelkezik, amelyek akár 5 Gbps adatátviteli sebességet biztosítanak, így lehetővé téve a gyors és hatékony fájlátvitelt. Ez különösen hasznos lehet, ha nagy méretű fájlokat kell átmásolnod egyik eszközről a másikra. A PD3.0 port segítségével akár 100 W teljesítménnyel is gyorsan feltöltheted eszközeidet, legyen szó laptopról vagy okostelefonról. Az eszköz HDMI 2.0 kompatibilis portja támogatja a 4K felbontású videók kimenetét 60 Hz-es frissítési frekvenciával, így élénk és éles képet biztosít minden helyzetben.

Blueendless ST901A - dokkoló a táblagépedhez 1

A stabil internetkapcsolat érdekében az ST901A RJ45 interfésszel rendelkezik, amely 1000M sebességű Gigabit Ethernet kapcsolatot biztosít. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akik megbízható és gyors internetkapcsolatot igényelnek munkájukhoz vagy szórakozásukhoz. Az SD és TF 2.0 kártyaolvasók szintén rendelkezésre állnak, bár egyszerre csak egy kártya olvasható be. Ez lehetővé teszi a memóriakártyák egyszerű és gyors kezelését, akár fotók, videók vagy egyéb fájlok átvitelére van szükség.

A dokkoló állomás kompakt mérete (143 x 100 x 26 mm) és stílusos kialakítása ideálissá teszi a hordozáshoz és használathoz bármilyen munkakörnyezetben. A szürke alumínium ötvözet ház nem csak tartós, de esztétikailag is vonzó, így jól illeszkedik bármilyen modern munkahelyhez vagy otthoni irodához. Az állomás könnyen elhelyezhető akár a legkisebb asztalon is, anélkül hogy sok helyet foglalna.

Blueendless ST901A - dokkoló a táblagépedhez 2

A Blueendless ST901A dokkoló állomás egyik legérdekesebb technológiai jellemzője a sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek. Az eszköz nemcsak USB és HDMI portokkal rendelkezik, hanem egy 3,5 mm-es audio csatlakozóval is, amely lehetővé teszi a fejhallgatók vagy hangszórók csatlakoztatását, ezzel teljes körű multimédiás élményt nyújtva. Ez különösen hasznos lehet prezentációk során, vagy ha zenét hallgatsz munka közben.

Az eszköz használata rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztasd a laptopodhoz vagy telefonodhoz a mellékelt USB kábellel, és máris használhatod a különféle portokat. Legyen szó fájlok átviteléről, videók megjelenítéséről vagy internetkapcsolat létesítéséről, az ST901A minden helyzetben megállja a helyét. Az audio kimenet segítségével akár fejhallgatót vagy hangszórót is csatlakoztathatsz, így teljes körű multimédiás élményt nyújtva.

Blueendless ST901A - dokkoló a táblagépedhez 3

Az eszköz jelenleg 14 528 Ft-ért kapható a Banggood áruházban a BGREUPST901A kuponkóddal, kínai raktárból szállítva. Ez az ár rendkívül versenyképes, figyelembe véve az eszköz sokoldalúságát és a csatlakozási lehetőségek széles skáláját. Az alacsony ár mellett az ST901A minőségi anyagokból készült, így biztosítva a hosszú távú használhatóságot és megbízhatóságot.

A Blueendless ST901A különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran dolgoznak több eszközzel egyszerre, és szükségük van a gyors és hatékony adatátvitelre, valamint a stabil internetkapcsolatra. Egy példa erre lehet egy fotós vagy videós szakember, aki egyszerre több memóriakártyáról szeretne adatokat átmásolni, miközben egyidejűleg külső monitorra vetíti a képeket. Az eszköz kompakt mérete és könnyű hordozhatósága lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

A vásárlói vélemények általában pozitívak. Sok felhasználó kiemeli az eszköz megbízhatóságát és a különféle csatlakozási lehetőségeket, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát. Különösen dicsérik az eszköz kompakt méretét és elegáns kialakítását, ami jól illeszkedik bármilyen munkahelyi környezetbe.

Főbb képességek:

  • 9 az 1-ben Type-C dokkoló állomás
  • Három USB 3.0 port, 5 Gbps adatátviteli sebességgel
  • PD3.0 port, 100 W maximális teljesítménnyel
  • HDMI 2.0 kompatibilis port, 4K/60 Hz videó kimenettel
  • RJ45 port, 1000M Gigabit Ethernet kapcsolat
  • SD és TF 2.0 kártyaolvasók (nem támogatja az egyidejű olvasást)
  • 3,5 mm-es audio kimenet
  • Kompakt méret és stílusos alumínium ötvözet ház
  • Kedvező ár a BGREUPST901A kuponkóddal

A Blueendless ST901A dokkoló állomás minden igényt kielégít, legyen szó munkáról vagy szórakozásról, és kiváló választás mindazok számára, akik egy megbízható és sokoldalú eszközt keresnek.

Vásárlás itt:

 

Blueendless ST901A dokkoló állomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.