Válassza az Oldal lehetőséget

Zeblaze Beyond 3 Pro – óriási AMOLED kijelző, beépített GPS

Zeblaze Beyond 3 Pro – óriási AMOLED kijelző, beépített GPS

A Zeblaze Beyond 3 Pro 10 ezer forintért meggyőző ajánlatnak tűnik.

Zeblaze Beyond 3 Pro – óriási AMOLED kijelző, beépített GPS

A Zeblaze Beyond 3 Pro egy rendkívül sokoldalú okosóra, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet, valamint a sportolás és az egészségi állapot követését. Az óra 2,15 hüvelykes HD AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely élénk színekkel és éles képpel segíti a használatot. A kijelző felbontása 415 x 505 pixel, 330 PPI sűrűséggel és akár 1000 nit fényerővel rendelkezik, így napfényben is jól látható. A Zeblaze Beyond 3 Pro 48,7 x 42,5 x 12,5 mm méretű, súlya pedig mindössze 46 g a szíjjal együtt, ami kényelmes viseletet biztosít.

Az óra beépített GPS/GLONASS/GALILEO/BEIDOU támogatással rendelkezik, így pontos helymeghatározást biztosít, akár a városban, akár a természetben vagy. Emellett támogatja az asszisztált GPS-t, ami gyorsabb pozíciómeghatározást tesz lehetővé. A Bluetooth 5.3 verzióval ellátott készülék kompatibilis Android 4.4 és iOS 8.2 feletti operációs rendszerekkel, így szinte minden modern okostelefonnal használható.

Zeblaze Beyond 3 Pro - óriási AMOLED kijelző, beépített GPS 1

Az egészségügyi funkciók között megtalálható a csukló alapú pulzusmérő, amely figyelmeztet a rendellenes szívritmusra, a lépésszámláló, a kalóriaszámláló, a valós idejű távolságmérő és a vér oxigénszintjének mérése. Emellett a stresszszint mérésére, légzőgyakorlatokra, valamint a menstruációs ciklus követésére is képes az óra. A Zeblaze Beyond 3 Pro alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik, amely az alvási szakaszokat, köztük az REM fázist is monitorozza, és alvási pontszámot ad.

A sportolók számára több mint 100 sportmód áll rendelkezésre, beleértve a futást, kerékpározást, beltéri edzéseket, táncot, harcművészeteket, labdajátékokat és téli sportokat. Az óra képes az útvonal importálására, GPS-alapú távolság és sebesség mérésére, valamint testreszabható tevékenységi célokat is beállíthatsz. Az óra rögzíti a tevékenységtörténetet is, így könnyen nyomon követheted a teljesítményedet.

A Zeblaze Beyond 3 Pro további hasznos funkciókkal rendelkezik. Például a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően telefonhívásokat bonyolíthatsz le közvetlenül az óráról, valamint irányíthatod az okostelefon zene- és kameravezérlését is. Az értesítések fogadása sem jelent problémát, hiszen az óra azonnal jelzi a bejövő hívásokat, SMS-eket és különféle alkalmazások értesítéseit. Az időjárási információk megjelenítése is kényelmes funkció, amely akár négy napra előre is tájékoztat a várható időjárásról. Az emlékeztetők funkciók között megtalálható a vízivás emlékeztető és az eseményekre való figyelmeztetés is.

Az IP67 vízállóság védi az órát az esőtől és a véletlen fröccsenésektől, bár úszásra és zuhanyzásra nem alkalmas. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, és gyakran vannak kitéve a környezeti hatásoknak. A strapabíró kialakítás és a Corning® Gorilla® Glass védelem biztosítja, hogy az óra ellenálljon a kisebb ütéseknek és karcolásoknak.

Zeblaze Beyond 3 Pro - óriási AMOLED kijelző, beépített GPS 2

A Zeblaze Beyond 3 Pro 300 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely energiatakarékos módban akár 25 napos készenléti időt biztosít. Intenzív használat mellett, teljes GPS és pulzusmérő bekapcsolása esetén az üzemidő akár 76 óra is lehet. Az óra 1,5 órán belül teljesen feltölthető a mágneses töltő segítségével, ami gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé. A mágneses töltés egyszerű és biztonságos, mivel a kábel könnyen csatlakozik az órához és stabilan tartja a töltés alatt.

A Zeblaze Beyond 3 Pro jelenleg 10 800 Ft-ért kapható a Banggood áruházban a BGREUPZB02 kuponkód használatával, kínai raktárból szállítva. Ez a kedvező ár egy valóban értékes ajánlatot jelent, figyelembe véve az óra sokoldalúságát és fejlett funkcióit. Az alacsony ár nem jelenti azt, hogy a minőség csorbulna, hiszen a Zeblaze márka ismert megbízhatóságáról és tartósságáról.

Zeblaze Beyond 3 Pro - óriási AMOLED kijelző, beépített GPS 3

Egy példa a felhasználásra lehet, ha reggelente futni mész, és szeretnéd nyomon követni az útvonalat, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. A beépített GPS pontos adatokat szolgáltat, míg a pulzusmérő segít az optimális edzésintenzitás fenntartásában. Az edzés után az óra szinkronizálható az Apple Health vagy a Strava alkalmazásokkal, így még részletesebb statisztikákat kaphatsz. Ez segíthet a fejlődés nyomon követésében és a személyes célok elérésében.

A felhasználói vélemények általában pozitívak, kiemelve az óra pontos GPS-ét és sokoldalú sportfunkcióit. Egyesek különösen értékelik az óra hosszú üzemidejét és kényelmes viselhetőségét, ami a könnyű súlyának és az állítható szilikon szíjnak köszönhető. Több vásárló is dicsérte az óra megjelenését és a testreszabható óralapokat, amelyek személyre szabott élményt nyújtanak.

Főbb képességek:

  • 2,15 hüvelykes HD AMOLED kijelző, 415 x 505 pixel felbontással
  • Beépített GPS/GLONASS/GALILEO/BEIDOU támogatás
  • Csukló alapú pulzusmérő, vér oxigénszint mérés, stresszszint mérés
  • Több mint 100 sportmód
  • Bluetooth 5.3 kapcsolat, kompatibilitás Android és iOS rendszerekkel
  • IP67 vízállóság
  • 300 mAh akkumulátor, akár 25 napos készenléti idő
  • Telefonhívások és értesítések kezelése
  • 10 800 Ft-os kedvező ár a BGREUPZB02 kuponkóddal

 

Vásárlás itt:

Zeblaze Beyond 3 Pro

 

További Zeblaze hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.