Válassza az Oldal lehetőséget

Koncertélmény a Sonytól vezetékek nélkül

Koncertélmény a Sonytól vezetékek nélkül

A Sony első, Wi-Fi és AirPlay szolgáltatásokkal felszerelt 7.2 csatornás házimozi rendszerei, az STR-DN1040 és az STR-DN840 tökéletes házimozi élményt biztosítanak.

IMAGE STR-DN1040_EA_F2

 

A sima, stílusos külső mögött egy olyan merev váz lapul, amely az erőteljes basszus érdekében megszüntet mindenféle felesleges rezonanciát. A minőségi komponensek egyetlen részletet sem hagynak elveszni, legyen szó kirobbanó akciójelenetekről vagy finom, harmonikus dallamokról.

IMAGE STR-DN1040_EA_T2

A digitális HD mozi hangzás segítségével a képi és hangélménnyel Hollywood legjobb filmszínházainak autentikus akusztikája elevenedik meg. A „Concert Hall” (Koncertcsarnok) mód pedig a világ leghíresebb koncerttermeit, a Berlini Filharmonikusok Csarnokát, az amszterdami Concertgebouw-t, vagy a velencei Musikvereint költözteti az otthonokba.

IMG STR-DN840_EU_F

A hangoptimalizálásnak köszönhetően a tiszta zenei hangzás minden hangerőn garantált. Az „Advanced Digital Cinema Automatic Calibration” (DCAC, Fejlett Digitális Automata Házimozi Kalibrálás) a szoba akusztikájához illeszkedve finomhangolja mindkét hangfal teljesítményét.

IMG STR-DN840_UCAEL_B

A vezeték nélküli adatközvetítés segítségével az okostelefonon, számítógépen vagy tableten tárolt dalok könnyedén és gyorsan megoszthatók csakúgy, mint a felhő alapú zenei szolgáltatások, többek között a Sony Entertainment Network platformja, a Music Unlimited.

IMG STR-DN1040_EA_B

Az AirPlay-nek köszönhetően az iPad,iPhone, iPodTouch vagy Macintosh tulajdonosok is kiemelkedő minőségben hallgathatják Apple készülékükön tárolt audio anyagaikat. Még kényelmesebbé teszi a szórakozást az okostelefonra és tabletre (iOS/Android) egyaránt letölthető ingyenes távirányító alkalmazás, a Side View, aminek segítségével kedvenc fotelunkból irányíthatjuk az eseményeket.

IMG STR_DN840_EU_T

Mindkét házimozi rendszer 24-bit/192kHz audio visszajátszását teszi lehetővé. A DN1040 készülékbe épített 4K konvertálónak köszönhetően a Blu-ray™ lemezen vagy DVD-n tárolt filmek hangzása éppen olyan kiváló, mint amilyen részletgazdag a 4K Bravia TV-n vagy projektoron.

Az új STR-DN1040 and STR-DN840 AV házimozi rendszerek júniustól lesznek elérhetőek Magyarországon.

Főbb jellemzők:

 

ModellSTR-DN1040STR-DN840
Csatornák száma7.2 ch7.2 ch
Csatornánkénti kimenő teljesítmény
(6Ω, 1 kHz, 1 ch )
165 W x 7 ch150 W x 7 ch
HDMI 8 (1 elöl) be / 2 ki6 be / 1 ki
4KFelskálázás/ÁtirányításÁtirányítás
HálózatBeépített Wi-FiBeépített Wi-Fi
Hálózati alkalmazásokAirPlay/DLNAAirPlay/DLNA
Zenei alkalmazásokMusic Unlimited/vTunerMusic Unlimited/vTuner
MHL/USB támogatásMHL/USB USB 
GUIÚj grafikus felhasználói felületÚj képernyő megjelenítés
Mobiltelefon alkalmazások (iOS/Android)TV SideView/Network Audio RemoteTV SideView/Network Audio Remote
Dekódolási formátumokWAV (LPCM), MP3, WMA, AAC, FLACWAV (LPCM), MP3, WMA, AAC, FLAC
EgyébHD-D.C.S; Advanced D.C.A.C.; Sound Optimiser ; Centre speaker lift up ; Concert Hall modeHD-D.C.S; Advanced D.C.A.C.; Sound Optimiser ; Centre speaker lift up ; Concert Hall mode

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.