Válassza az Oldal lehetőséget

Elképesztően alacsony áron a Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró

Elképesztően alacsony áron a Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró

A Tronsmart T7 az olcsó “termosz” hangszórók egyik legolcsóbbika.

Elképesztően alacsony áron a Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró

A Tronsmart T7 hordozható Bluetooth hangszóró a zene és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja, legyen szó otthoni kikapcsolódásról vagy egy vad partiról. A 30W-os kimeneti teljesítményével és a SoundPulse technológiával ez a hangszóró remek zenei élményt nyújt, amely erőteljes basszust garantál. A modern technológia és a felhasználóbarát funkciók összehangolása révén a Tronsmart T7 több, mint egy egyszerű hangszóró; ez egy olyan eszköz, amely bárhol velünk lehet.

Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró teszt – a legenda visszatér! 7

A Bluetooth 5.3 verziójával a Tronsmart T7 gondoskodik arról, hogy a zenehallgatás zökkenőmentes legyen, akár 18 méteres hatótávolsággal is. A 2000 mAh-s akkumulátorral pedig akár 12 órán keresztül élvezheted kedvenc zenéidet vagy podcastjeidet megszakítás nélkül. És ha igazán bele akarsz merülni a zenei világba, a hangszóró aktív LED-jei, amelyek a zene ritmusára reagálnak, még lenyűgözőbbé teszik az élményt. Felejtsd el a kusza kábeleket és az állandó tápellátás szükségességét. A Tronsmart T7 akár 12 órán át képes működni a LED fények nélkül, és még a fényekkel együtt is akár 4 órán át tartó partyzást garantál.

Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró teszt – a legenda visszatér! 8

A hangszóróba épített mikrofonnak köszönhetően a Tronsmart T7 több, mint egy zenelejátszó. Lehetőséget biztosít hívások fogadására is, így nem kell a telefonodhoz rohannod, hogy felvedd a hívást. Az IPX7 minősítésű, vízálló kialakítás azt jelenti, hogy a Tronsmart T7-szel bárhol hallgathatsz zenét, legyen szó esős időjárásról vagy akár egy zuhany alatti éneklésről. A TWS (True Wireless Stereo) funkcióval két T7 hangszóró könnyedén párosítható, így duplázva meg a zenei élményt és erősítve a hangzást.

Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró teszt – a legenda visszatér! 17

A Bluetooth 5.3 mellett a Tronsmart T7 rendelkezik TF kártyaolvasóval is, így azok is élvezhetik a zenét, akiknek eszköze nem támogatja a Bluetooth kapcsolatot. A hangszóró 360 fokban forgatható kialakítása lehetővé teszi, hogy pontosan oda irányítsd a hangot, ahova szeretnéd, így biztosítva a tökéletes zenei élményt minden helyzetben. A Tronsmart alkalmazással teljes mértékben szabályozhatod a hangszóród, így testreszabhatod a zenei élményt a saját ízlésed szerint. A hangszóró 30W-os teljesítménye biztosítja, hogy a zene mindig hangos és tiszta legyen, akár kültéri eseményeken is.

A Trosnmart T7 árát most rendesen megvágták (mondjuk eddig sem volt drága), így a NNNTSMT7PB kuponkóddal cseh raktárból 14 506 forint helyett 11 750 forintért megkaphatod ide kattintva:

 

Trosnmart T7 Bluetooth hangszóró

 

Fontos Tulajdonságok:

  • Bluetooth 5.3 kapcsolat akár 18 méteres hatótávolsággal.
  • Akár 12 órás akkumulátor élettartam LED fények nélkül.
  • IPX7 vízálló kialakítás.
  • TWS technológia igazi vezeték nélküli sztereó élményhez.
  • Beépített mikrofon hívások fogadásához.
  • 360 fokban forgatható kialakítás.
  • Teljes kontroll a Tronsmart alkalmazással.
Olvasd el a hangszóróról írt tesztemet:

TRONSMART T7 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ TESZT – A LEGENDA VISSZATÉR!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.