Válassza az Oldal lehetőséget

Dübörög a basszus a Sony új fülesében

A Sony új fejhallgatója kifejezetten a basszusra lett hangolva. Az MDR-XB910 fejhallgatóba Advanced Direct Vibe Structure technológia került, ami a sub-basszus tartományban található hangokat minden eddiginél mélyebben és élettel teltebben adja vissza. Emellett az alacsony- és középfrekvenciák kiegyensúlyozott és dinamikus hangvisszaadása új élményt biztosít a modern zenei műfajok kedvelőinek.

MDR-XB910 1 

 

Az MDR-XB910 meggyőző hangzásvilága mellé prémium kategóriájú alumínium külső párosul. A fejhallgató összehajtható, és karcsú kivitelének köszönhetően egyszerűen hordozható és tárolható. Tartozéka egy tartalék csatlakozókábel, illetve egy vezetékre szerelt távvezérlő/mikrofon, amely amellett, hogy lehetővé teszi a zenelejátszó hangerejének szabályozását, okostelefonhoz csatlakoztatva headsetként is kiválóan funkcionál.

MDR-XB910 2

Az új Sony MDR-XB910 fejhallgató 2013 áprilisától lesz elérhető Európában.

Főbb technikai jellemzők:

 

 

MDR-XB910

Típus

Zárt, dinamikus

Kapacitás (mW)

3000mW

Meghajtóegység (mm)

50 mm, dómrendszerű

Frekvencia (Hz)

3 Hz –28,000 Hz

Érzékenység (dB/mW)

106 dB/mW

Impedancia (Ohm)

24 Ω 1 kHz-nél

Kábelhossz (m)

1,2 m

Tömeg (g)

Körülbelül 305 g (kábel nélkül )

Tartozékok

Csatlakozókábel; Vezetékre szerelt távvezérlő és mikrofonkábel

 

MDR-XB910 Folding1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.