Válassza az Oldal lehetőséget

Karácsonyig megérkezhet – 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal

Karácsonyig megérkezhet – 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal

A Banggood jobb későn, mint soha alapon 3 Ultimea terméket árazott le.

Karácsonyig megérkezhet – 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal

Ultimea Poseidon D60 BT5.3 Hangprojektor

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 2

Az Ultimea Poseidon D60 BT5.3 egy hangprojektor, amely kiváló minőségű hangzást és modern technológiát ötvöz. A Dolby Atmos 5.1 technológia révén valósághű, térbeli hangzást biztosít, így filmnézés vagy játék közben is teljesen belemerülhetünk az élménybe. A hangprojektorban hat magas teljesítményű hangszóró található, amelyek közül három 5,71 cm-es meghajtó a hangprojektorban, két 5,71 cm-es meghajtó a szattelit hangszórókban, valamint egy 13,34 cm-es mélynyomó biztosítja a mély és erőteljes basszust.

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 3

A 360°-os hangrendszerrel a hang minden irányból érkezik, így a történések középpontjában érezhetjük magunkat. A három beállítható EQ mód – Film, Zene és Párbeszéd – lehetővé teszi a hangprofil személyre szabását az aktuális tartalomhoz igazítva. A modern Bluetooth 5.3 technológia biztosítja a zökkenőmentes vezeték nélküli hangátvitelt, míg az HDMI eARC-2.1, OPT, AUX és USB csatlakozási lehetőségek széleskörű kompatibilitást nyújtanak.

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 4

A termék súlya 4,55 kg, méretei 400 × 70 × 90 mm. A csomag tartalma magában foglal egy hangprojektort, egy vezeték nélküli mélynyomót, két vezetékes szattelit hangszórót, egy EU-s hálózati adaptert, egy mélynyomó tápkábelt, egy eARC kábelt, egy digitális optikai kábelt, egy sztereó RCA-RCA audiókábelt, egy sztereó 3,5 mm-es RCA audiókábelt, falikonzolt, egy távirányítót és egy felhasználói kézikönyvet.

EU raktárból érkezik tehát, mai megrendelés esetén a várható érkezés december 18. Vásárlás a BGaef78c kuponkóddal itt:

 

Ultimea Poseidon D60 BT5.3 Hangprojektor

 


 

Ultimea Nova S50 BT5.3 Hangprojektor

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 5

Az Ultimea Nova S50 BT5.3 egy korszerű hangprojektor, amely a legfrissebb Bluetooth 5.3 technológiával rendelkezik, ami biztosítja a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást a különböző eszközökkel. A 2.1 csatornás hangrendszer két hangszóróból és egy 13,34 cm-es mélynyomóból áll, amelyek gazdag és dinamikus hangzást biztosítanak. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezzük az audio élményt, legyen szó filmnézésről, játékról vagy zenehallgatásról.

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 6

A hangprojektor három EQ módja – Film, Zene és Játék – lehetővé teszi a hangzás testreszabását a tartalom típusának megfelelően. Mindegyik mód optimalizálva van a különböző típusú hanganyagokhoz, így mindig a lehető legjobb hangminőséget kapjuk a választott tevékenységhez. Az Ultimea Nova S50 hangprojektor elegáns és kompakt kialakítása nemcsak javítja a szórakoztató rendszer megjelenését, hanem helyet is takarít meg. A hangprojektor méretei 400 × 38 × 76 mm a hangprojektor esetében, és 270 × 115 × 270 mm a mélynyomó esetében. A termék súlya 3,3.

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 7

A csomag tartalma egy hangprojektor, egy mélynyomó, egy távirányító, egy optikai kábel, egy EU/US hálózati adapter, egy sztereó 3,5 mm-es hangkábel, egy HDMI kábel, négy falikonzolt, egy HDMI adapter, valamint egy indítási útmutató. Az Ultimea Nova S50 hangprojektor ideális választás azok számára, akik kompakt, mégis hatékony hangprojektort keresnek otthoni használatra. Legyen szó filmnézésről, játékról vagy zenehallgatásról, ez a hangprojektor minden szituációban kiváló hangminőséget nyújt, miközben modern és elegáns megjelenésével bármely otthoni környezetbe illeszkedik.

Ez is cseh raktárból jön, ez is december 18-ra érkezhet meg mai rendelés esetén, vásárlás a BG3c97e0 kuponkóddal itt:

 

Ultimea Nova S50 BT5.3 Hangprojektor

 


 

ULTIMEA Nova S40 BT5.3 Hangprojektor

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 8

Az ULTIMEA Nova S40 BT5.3 hangprojektor a legújabb Bluetooth 5.3 technológia révén stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít különböző eszközökkel. Az ULTIMEA Nova S40 hangprojektor a 5,2 hüvelykes (kb. 13,2 cm) hangszóró és a 7,6QT (kb. 7,2 liter) mélynyomó kombinációjával gazdag és mély hangzást biztosít, ami életre kelti a filmeket, zenéket és játékokat. Érezhetjük minden robbanás erejét és minden hangjegy finomságát, kiváló tisztasággal.

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 9

A hangprojektor három EQ módja – Film, Zene és Játék – lehetővé teszi a hangzás testreszabását a felhasználó igényeihez igazítva. Akár egy moziszerű élményre, zenei hangulatra vagy magával ragadó játékra vágyunk, a hangprojektor alkalmazkodik az igényekhez, fokozva az élvezetet minden szituációban. Az ULTIMEA Nova S40 hangprojektor kompakt kialakítása elegáns megjelenést biztosít, miközben minimális helyet foglal el. A letisztult, 1,5 hüvelykes (kb. 3,8 cm) profiljával modern eleganciát kölcsönöz, miközben minden helyiségbe illeszkedik.

Karácsonyig megérkezhet - 3 Ultimea soundbar cseh raktárból, kuponnal 10

A termék súlya 2,93 kg, méretei 400 × 80 × 38 mm. A csomag tartalmaz egy hangprojektort, egy mélynyomót, egy távirányítót, egy optikai kábelt, egy EU-s hálózati adaptert, négy falra szerelhető készletet, egy sztereó 3,5 mm-es hangkábelt, egy ARC kábelt, két falitartót, egy gyorsindító útmutatót és egy csomagoló dobozt. Az ULTIMEA Nova S40 hangprojektor tökéletes választás azok számára, akik egy elegáns, helytakarékos, mégis hatékony hangprojektort keresnek otthoni használatra. A különböző csatlakoztatási lehetőségek, a modern bluetooth kapcsolat és a testreszabható hangprofilok biztosítják, hogy ez a hangprojektor minden igényt kielégítsen, legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról vagy játékról.

Cseh raktárból küldik ezt is, várható érkezésnek ennél a terméknél is december 18-at adtak meg, vásárlás a BGe659db kuponkóddal itt:

 

ULTIMEA Nova S40 BT5.3 Hangprojektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.