Válassza az Oldal lehetőséget

Sync by 50: 50 Cent a prémium kategóriában alkot

Sync by 50: 50 Cent a prémium kategóriában alkot

50 cent megosztja az embereket, ezúttal nem zenei produkciójáról beszélünk, hanem egy másik vállalkozásáról. Mégpedig az SMS Audio nevű cége által készített fejhallgatóval. 

sync50

A rapper a Sleek Audio-val kezdett el ebben az érában fejleszteni, ám az sajnálatos módon nem valósult meg. Nem adták azonban fel, az SMS Audio elkészítette a Sync by 50-t, ami már a második termékük.  A fejhallgató 40 mm-es membránokkal rendelkezik, azokat puha, minőségi párnázás választja el fülünktől. A készülék különlegessége abban (is) rejlik, hogy vezeték nélkül használhatjuk és 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott vevőegység 15 méteres körzetben észlet. Ugyanakkor levehető, cserélhető kábelt is kapunk a Sync by 50-hez, ha épp nem szükséges rádióhullámokat használunk, mert közel vagyunk a PC-hez, TV-hez, stb. A fülest micro USB-n keresztül tölthetjük, de kapunk még jópár kiegészítőt, mint az USB/AC átalakító, 1/4″ aranyozott adapter, repülőgéphez átalakító és egy kemény tok. A kábelen mikrofont találunk, egyébként magán a füles részen vezérelhetjük a fontosabb beállításokat. 

A megjelenés karácsonyra lett időzítve, ám áráról még nem tudunk semmit. A felhozatalt tekintve viszont biztos nem lesz olcsó mulatság a Sync by 50 beszerzése.  

syncby5001-575x422

syncby5002-575x501