Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin G2 MAX – jó áron az 1000 wattos tereproller

KuKirin G2 MAX – jó áron az 1000 wattos tereproller

A KuKirin G2 MAX a gyártó egyik legkedveltebb terméke jelenleg.

KuKirin G2 MAX – jó áron az 1000 wattos tereproller

A KuKirin G2 MAX egy nagyteljesítményű elektromos roller, amely kiválóan alkalmas akár városi közlekedésre is. A 20 Ah-s, 48 V-os akkumulátorral és 1000 W-os motorral rendelkező roller a gyári adatok szerint akár 60-80 km-es hatótávolságot is képes biztosítani, maximális terhelhetősége pedig 120 kg. A 10 colos pneumatikus abroncsok jó tapadást és kényelmes utazást biztosítanak, még rosszabb útviszonyok között is.

KuKirin G2 MAX - jó áron az 1000 wattos tereproller 1

A roller 30°-os emelkedők megmászására is képes, így kisebb dombokon vagy városban felüljárókon, hídfelhajtókon is közlekedhetünk vele. Az IP54-es vízállósági szintnek köszönhetően enyhe esőben is használható, de azért úszni ne menjünk vele. A roller 25 km/h ajánlott maximális sebességgel rendelkezik, ami ideális a biztonságos, de mégis gyors városi közlekedéshez. Természetesen az 1000 wattos teljesítmény ennél nagyobb sebességre is képessé teszi.

KuKirin G2 MAX - jó áron az 1000 wattos tereproller 2

A G2 MAX modell kettős tárcsafék rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a hatékony és biztonságos fékezést. A roller súlya 31 kg, összecsukva pedig 126 x 61,5 x 58 cm méretűre csökken, így könnyen tárolható vagy szállítható. A töltési idő körülbelül 10-11 óra, ami lehetővé teszi, hogy éjszaka feltöltve, reggelre újra használatra kész legyen. A rolleren elhelyezett LED világítás elől és hátul is megtalálható, amely növeli a láthatóságot és biztonságot. Az ülés állítható és hosszabb utak során is kényelmet biztosít. A roller intelligens működési rendszerrel van ellátva, amely valós idejű információkat jelenít meg a kijelzőn, mint például a sebesség, az akkumulátor állapota és a megtett távolság.

KuKirin G2 MAX - jó áron az 1000 wattos tereproller 3

A csomag tartalmazza magát az elektromos rollert üléssel, használati utasítást és töltőt. A CE tanúsítvánnyal rendelkező KuKirin G2 MAX ideális választás lehet azok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és hatékony közlekedési eszközt keresnek a városi környezetben.

A roller ára a cseh raktárból rendelve, a BGZRKG2M kuponkóddal 253 ezer forint az alábbi hivatkozáson:

 

KuKirin G2 MAX 1000 wattos roller

További roller hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.